Thunderbolts: Klíčová postava se vrací, Marvel chce do role superhvězdu

Thunderbolts: Klíčová postava se vrací, Marvel chce do role superhvězdu | Fandíme filmu
Marvel Studios
Zobrazit další 2 obrázky
Představitel zakladatele Thunderbolts zemřel, studio dle posledních zpráv hodlá podstavu přeobsadit.

Klíčovou postavou pro tým Thunderbolts je v komiksech generál (později ministr) Thaddeus Ross. Ne nadarmo se mu přezdívá „Thunderbolt“. Marvelovský důstojník a politik v předloze dává dohromady tým záporáků a antihrdinů, jakou svou vlastní alternativu k Avengers, které nemůže kontrolovat. Ve filmech jednoznačně byl potenciál pro to, aby se kráčelo ve stopách komiksů, avšak Rossův představitel William Hurt před časem zemřel.

Hollywoodský reportér Jeff Sneider (Variety, The Wrap, Collider…) teď tvrdí, že postava Rosse bude přeobsazena. A co víc, Marvel přinejmenším měl v hledáčku hodně zajímavého kandidáta. V jednu chvíli údajně nabídku dostal Harrison Ford! Ten je asi o deset let starší, než byl Hurt, když točil svůj poslední Marvel film (Black Widow), nicméně je extrémně vitální a úlohu drsného generála (ministra), který se rázně dohaduje se všemi okolo, by jednoznačně zvládl. Pokud by se Ross měnil v Red Hulka jako v komiksech, zastal by scény v „digitálním kostýmu“ nějaký dublér a Ford by pouze dodal hlas. Snímku Thunderbolts by navíc určitě prospělo, pokud by mohl k obsazení připojit takhle výraznou tvář.

Problém je v tuhle chvíli v tom, že není zřejmé, v jakém stádiu vyjednávání se informace k Sneiderovi dostala. Je možné, že Ford o nabídku stojí a momentálně se vyjednávají podrobnosti kontraktu. Anebo měl zájem pouze Marvel a Harrison už stačil odmítnout. Studio údajně usilovalo o to, aby byl Ford před diváky oznámený na promo akci D23, což měl blokovat Lucasfilm, který po mateřské společnosti Disney údajně chtěl, aby byl Ford na akci spojován exkluzivně s Indianou Jonesem 5 a koncem celé ságy. Pakliže byla na stole varianta oznámit Harrisonovu účast v září veřejnosti, tak to vypadá, že jednání byla na dobré cestě. Ostatně, nebyla by to jediná horká novinka, kterou se do D23 nepodařilo doladit – až dodatečně byl oznámený například návrat Wolverina.

Ať už to s Fordem dopadne jakkoliv, Sneider bývá dost spolehlivý na to, abychom mohli věřit alespoň návratu Thaddea Rosse.

Julia Louis-Dreyfuss se vrací jako Valentina Allegra de Fontaine, U.S. Agent jako Wyatt Russell, Sebastian Stan jako Winter Soldier, Hannah John-Kamen jako Ghost, Florence Pugh jako Yelena Belova, Olga Kurylenko jako Taskmaster a David Harbour jako Red Guardian. Natáčení snímku odstartuje začátkem příštího roku. Scénář píše Eric Pearsons, režíruje Jake Schreier. Datum premiéry je stanoveno na 25. 7. 2024.

Titulní foto: Marvel

Zdroj: Jeff Sneider

Galerie: 3

Thunderbolts: Klíčová postava se vrací, Marvel chce do role superhvězdu | Fandíme filmu Thunderbolts: Klíčová postava se vrací, Marvel chce do role superhvězdu | Fandíme filmu Thunderbolts: Klíčová postava se vrací, Marvel chce do role superhvězdu | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu