Detective Knight: Rogue – Bruce Willis vs. maskovaní banditi

Detective Knight: Rogue – Bruce Willis vs. maskovaní banditi | Fandíme filmu
Lionsgate
Zobrazit další 3 obrázky
Pusťte si trailer kriminálky, která údajně startuje celou trilogii.

Do konce kariéry Bruce Willise zbývají tři dosud neuveřejněné filmy, pak bude kvůli hercovu zdravotnímu stavu konec. Jedním ze trojice je Detective Knight: Rogue. Zvláštní je, že ve všech dostupných materiálech se stále mluví o filmu jako o prvním dílu trilogie. A to přesto, že Detectiva Knighta hraje právě Willis a umístění jména postavy před dvojtečku zdánlivě značí, že se série má věnovat Knightovi. Ale kdo ví, třeba postava bude přeobsazena, nebo se trilogie zaměří nakonec na někoho jiného, ale pro tuhle chvíli je to malá záhada.

Willis každopádně hraje Jamese Knighta, zkušeného detektivka, zvyklého na náročnou práci v Los Angeles. Přichází Halloween a maskovaní ozbrojení lupiči vážně poraní při přestřelce Knightova parťáka. Banditi utíkají do New Yorku. Knight je jim v patách, ale na východním pobřeží jej dostihne jeho temná minulost. Ta ohrožuje nejen aktuální případ, ale celý jeho svět. Podaří se Knightovi včas vykoupit?

Snímek zrežíroval Edward Drake, který už s Willisem natočil čtyři mizerně hodnocené filmy – Kosmický hřích, Apex, Gasoline Alley a American Siege. Krom Willise ve filmu vystupují Lochlyn Munro, Jimmy Jean-Louis, Corey Large, Michael Eklund a Johnny Messner. Zajímavostí je, že Detective Knight: Rogue byl jedním z prvním akčních filmů, který se točil v Novém Mexiku po tragické nehodě na place snímku Rust s Alecem Baldwinem. Tehdy zemřeli dva lidé, když se do Baldwinovy filmové pistole dostaly patrony, které tam neměly co dělat (podrobnosti o celém případu). Proto se tvůrci Detectiv Knight: Rogue střelbu ze zbraní rozhodli vyrobit digitálně v postprodukci, i když to prodražilo a protáhlo natáčení.

Snímek bude do digitální distribuce uvedený 21. října, dole pod trailerem najdete zveřejněné fotografie.

Podklady a foto: Lionsgate

Galerie: 4

Detective Knight: Rogue – Bruce Willis vs. maskovaní banditi | Fandíme filmu Detective Knight: Rogue – Bruce Willis vs. maskovaní banditi | Fandíme filmu Detective Knight: Rogue – Bruce Willis vs. maskovaní banditi | Fandíme filmu Detective Knight: Rogue – Bruce Willis vs. maskovaní banditi | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest