Nejšťastnější holka pod sluncem: Mila Kunis čelí temné minulosti

Nejšťastnější holka pod sluncem: Mila Kunis čelí temné minulosti | Fandíme filmu
Netflix
Zobrazit dalších 6 obrázků
Démoni mládí dostihnou dnes úspěšnou ženu. Trailer představuje nový thriller Netflixu.

Mila Kunis je často spojována s rolemi komediálními nebo romantickými. Ve snímku Nejšťastnější holka pod sluncem (Luckiest Girl Alive) zkouší maličko jinou polohu. V psychologickém thrilleru si zahrála úspěšnou ženu s tajemnou minulostí.

Její hrdinka se jmenuje Ani FaNelli, na všechno má odpověď, žije v New Yorku a zdá se, že má všechno. Pracuje v prestižním magazínu, má úžasný šatník a čeká na ni přepychová svatba se snoubencem snů. Její dokonalý život se začne rozpadat v momentě, kdy ji dokumentarista požádá, aby se podělila o svoje vzpomínky na šokující incident, který se odehrál na prestižní střední škole, kam docházela. Ani je nucena konfrontovat temnou pravdu a postupně si přestává být čímkoliv jistá.

Zveřejněný trailer nám ukazuje, že se budeme pohybovat ve dvou časových rovinách, v současnosti a během samotného středoškolského incidentu. Hrdinka je incidentem traumatizovaná či zahanbená (možná obojí) a postupně jej vytěsnila – jak sama říká, už si vlastně ani není jistá, co je pravda a co nalhala sama sobě. Příznivci psychologických thrillerů by si snad rozplétání dávných tajemství a postupné rozpadání hlavní hrdinky mohli užít.

Krom Kunis v hlavní roli ve snímku vystupují Finn Wittrock, Connie Britton, Justine Lupe, Jennifer Beals a Scoot McNairy. Scénář filmu napsala Jessica Knoll, autorka knižní předlohy. Ta u nás byla vydaná pod názvem Nejšťastnější dívka na světě. Režíroval Mike Barker, jenž je podepsaný pod řadou epizod seriálů jako Cizinka, Fargo, Příběh služebnice nebo Sandman. Netflix snímek uvede 7. října. Dole pod trailerem najdete zveřejněné fotografie.

Podklady a foto: Netflix

Galerie: 7

Nejšťastnější holka pod sluncem: Mila Kunis čelí temné minulosti | Fandíme filmu Nejšťastnější holka pod sluncem: Mila Kunis čelí temné minulosti | Fandíme filmu Nejšťastnější holka pod sluncem: Mila Kunis čelí temné minulosti | Fandíme filmu Nejšťastnější holka pod sluncem: Mila Kunis čelí temné minulosti | Fandíme filmu Nejšťastnější holka pod sluncem: Mila Kunis čelí temné minulosti | Fandíme filmu Nejšťastnější holka pod sluncem: Mila Kunis čelí temné minulosti | Fandíme filmu Nejšťastnější holka pod sluncem: Mila Kunis čelí temné minulosti | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest