Tin Can: V bizarní sci-fi se žena probudí v plechovém boxu

Tin Can: V bizarní sci-fi se žena probudí v plechovém boxu | Fandíme filmu
Dread
Zobrazit další 4 obrázky
Pusťte si trailer nového imaginativního snímku, plného tělesně nepříjemných výjevů.

Filmy vyprávěné ve stísněném prostoru jsou specifickou kategorií a také výzvou pro filmaře, kteří musejí v nepohodlných podmínkách nejen pracovat, ale zároveň vytvořit něco, co nebude vypravěčsky nudit. Novinka Tin Can (Plechovka) uzavřený plechový box sice po čase opustí, i tak však na příznivce limitovaných filmů čeká nový zajímavý kousek.

Fret se probudí ve tmě, osamocená, napěchovaná do malé kovové komůrky. V uzavřené cele se hrdinka snaží rozpomenout na to, jak se do svého vězení dostala. Jakožto vědkyně byla na hraně velkého objevu, který měl lidstvo zachránit před smrtícím morem. Pokud má Fret zachránit zbytky lidstva, musí se jí podařit z cely uniknout.

Hlavní roli ztvárnila Anna Hopkins (The Expanse, V/H/S/94). Dále hrají Simon Mutabazi a Michael Ironside. Snímek natočil Kanaďan Seth A. Smith, autor několika málo známých nezávisláků. Svůj poslední kus uvedl uvedl poprvé už v roce 2020 na festivalu Sitges, od té doby však Tin Can na premiéru čeká. Dočká se jí 9. srpna, kdy film zamíří na VOD. Níže si můžete pustit trailer, který nabízí řadu znepokojivých výjevů a slibuje zážitek, kdy jako diváci budeme přemýšlet o tom, co je vlastně ještě skutečné.

Podklady a foto: Dread

Galerie: 5

Tin Can: V bizarní sci-fi se žena probudí v plechovém boxu | Fandíme filmu Tin Can: V bizarní sci-fi se žena probudí v plechovém boxu | Fandíme filmu Tin Can: V bizarní sci-fi se žena probudí v plechovém boxu | Fandíme filmu Tin Can: V bizarní sci-fi se žena probudí v plechovém boxu | Fandíme filmu Tin Can: V bizarní sci-fi se žena probudí v plechovém boxu | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest