The Immaculate Room: Žít v jedné bílé místnosti je psycho – Trailer

The Immaculate Room: Žít v jedné bílé místnosti je psycho – Trailer | Fandíme filmu
Screen Media
Zobrazit dalších 7 obrázků
Pár se pro peníze nechá zamknou do uzavřené místnosti. Může to vztah a psychika obou dvou ustát?

Už po tom, co byla představena základní synopse, vypadal snímek The Immaculate Room (Neposkvrněný pokoj) hodně zajímavě. Zdánlivě dokonalý pár se rozhodne zúčastnit psychologického experimentu. Pokud vydrží v kompletně bílé malé místnosti 50 dní, dostane pět milionů. Místnost je ale víc než se zdá a dávná minulost a osobní démoni vyjeví ostudné skutečnosti, které by dvojice nemusela ustát.

Už dříve tvůrci hovořili o tom, že film bude pojednávat o tématech jako narušení soukromí, odvádění pozornosti, nenasytnost, chtíč a stav našich emocí a mysli v dnešní šílené době. Zveřejněná upoutávka naznačuje, že nejde jen o plané propagační fáze, ale že v jedné bílé místnosti může být řečeno opravdu mnoho.

Upoutávka sází na výrazný vizuální styl, kdy s bílou místností rychle začnou kontrastovat výrazné osvětlení, svítivé oblečení, holá kůže, barvy nebo krev. Na první pohled není tak docela zřejmé, co vlastně sledujeme. Buď je místnost magická, popřípadě z říše sci-fi, a dovede měnit fyzikální parametry, či vyloženě zhmotňovat věci. Nebo už jsou účastníci experimentu tak deprimovaní, že začínají mít vidiny a ztrácet soudnost. Tak či tak situaci vůbec nepomáhá, že někdo zvenčí jednoznačně pracuje na tom aby dvojici situaci zkomplikoval. Pokud se snímek nerozpadne na sérii surreálných výjevů, ale navzdory vší snovosti udrží až do konce jasnou vypravěčskou linii, mohlo by jít o pozoruhodný zážitek.

V hlavních rolích Emile Hirsch (Útěk do divočiny, Speed Racer), Kate Bosworth (Pravidla vášně, Superman se vrací), Ashley Green a M. Emmet Walsh, scénář a režie Mukunda Michael Dewil (Štvanec). Už 19. srpna snímek zamíří na VOD.

Podklady a foto: Screen Media

Galerie: 8

The Immaculate Room: Žít v jedné bílé místnosti je psycho – Trailer | Fandíme filmu The Immaculate Room: Žít v jedné bílé místnosti je psycho – Trailer | Fandíme filmu The Immaculate Room: Žít v jedné bílé místnosti je psycho – Trailer | Fandíme filmu The Immaculate Room: Žít v jedné bílé místnosti je psycho – Trailer | Fandíme filmu The Immaculate Room: Žít v jedné bílé místnosti je psycho – Trailer | Fandíme filmu The Immaculate Room: Žít v jedné bílé místnosti je psycho – Trailer | Fandíme filmu The Immaculate Room: Žít v jedné bílé místnosti je psycho – Trailer | Fandíme filmu The Immaculate Room: Žít v jedné bílé místnosti je psycho – Trailer | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest