Back to Black: Zpěvačka Amy Winehouse dostane vlastní film

Back to Black: Zpěvačka Amy Winehouse dostane vlastní film | Fandíme filmu
Cinema Mondo
Hudební ikona se představí filmovým divákům na velkém plátně.

Život a dílo pěvecké superhvězdy Amy Winehouse už stačil zmapovat oscarový dokument Amy. O celovečerní hraný film se ale zatím Hollywood pokoušel neúspěšně a všechny dosavadní projekty uvázly na mrtvém bodě. Nejnověji se pokusí život Winehouse zmapovat snímek Back to Black, nazvaný stejně jako jedna z jejích desek.

Snímek připravuje britská společnost Studiocanal. Režíruje Sam Taylor-Johnson, známá především pro hudební snímek Nowhere Boy a pro erotický thriller Padesát odstínů šedi. Scénář napsal Matt Greenhalgh, zodpovědný za zmiňovaného Nowhere Boye, nebo také za Control, životopis další hudební ikony, Iana Curtise. Snímek má plnou podporu správců zpěvaččiny pozůstalosti. Přípravy natáčení rychle postupují vpřed a momentálně se hledá představitelka hlavní role.

Ikona hudební scény tragicky opustila svět v roce 2011, kdy se připojila do nechvalně proslulého „klubu 27“, tedy mezi hudební legendy, které zemřely právě v takto nízkém věku. Jedna z nejvýraznějších zpěvaček své generace byla známá proříznutou pusou a turbulentním způsobem života, který byl plný alkoholu a drog. Na vrcholu své slávy často zápolila s tlakem ze strany veřejnosti a bulvárních médií. Snímek zmapuje její život a kariéru od začátků v jazzových klubech severního Londýna, až po hitové desky, které vyhrávaly ceny Grammy.

Foto je ilustrační, Amy Winehouse v dokumentu Amy

Zdroj: Deadline

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest