Lisa Frankenstein: Klasický příběh o oživeném monstru dostane novou verzi

Lisa Frankenstein: Klasický příběh o oživeném monstru dostane novou verzi | Fandíme filmu
Universal Pictures
Zobrazit další 2 obrázky
Kathryn Newton ze Slečny bestie či Ant-Mana 3 si vyrobí svého vlastního umělého kluka.

O nějaké nové podobě zpracování klasických monster příběhů slýcháme každou chvíli. Pokud jde konkrétně o Frankensteineovo monstrum, tak jen v posledních letech se mluvilo o variaci s Emmou Stone, se Scarlett Johansson či s Angelinou Jolie. Žádného z uvedených projektů jsme se dosud nedočkali (a kdo ví, zda dočkáme), ale nezoufejte, není všem monstrům konec.

Další snímek, inspirovaný původním příběhem Mary Shelley, už se chystá. Tahle verze se jmenuje Lisa Frankenstein a připravuje ji oscarová scenáristka Diablo Cody, podepsaná pod Juno nebo třeba Znovu a jinak. Její scénář natočí Zelda Williams, zatím nepříliš známá režisérka, podepsaná například pod horor Kappa Kappa Die. Točit se má začít později letos v létě.

Děj chystaného snímku je zasazený do roku 1989. Hlavní hrdinkou je nepopulární středoškolačka, která omylem oživí během bouřky pohlednou mrtvolu z viktoriánské éry. Tu v garáži začne v rozbitém solariu upravovat v muže svých snů.

Středoškolačku ztvární Kathryn Newton (Sedmilhářky, Slečna bestie, Detektiv Pikachu, Ant-Man and the Wasp: Quantumania), mladíka z viktoriánské éry Cole Sprouse (Riverdale, Za sny až na Mars).

Titulní foto je ilustrační: Frankensteineova nevěsta

Zdroj: Deadline

Galerie: 3

Lisa Frankenstein: Klasický příběh o oživeném monstru dostane novou verzi | Fandíme filmu Lisa Frankenstein: Klasický příběh o oživeném monstru dostane novou verzi | Fandíme filmu Lisa Frankenstein: Klasický příběh o oživeném monstru dostane novou verzi | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest