Old Guard: Nesmrtelní 2 – Natáčení začalo, obsazení na první společné foto

Old Guard: Nesmrtelní 2 – Natáčení začalo, obsazení na první společné foto | Fandíme filmu
Netflix
Zobrazit další 2 obrázky
Charlize Theron točí nový film, a tak se opět chlubí zbrusu novým účesem.

Partička nesmrtelných se pustila do natáčení svého dalšího příběhu. Dne 13. června padla první klapka snímku Old Guard: Nesmrtelní 2, což oznámila přímo režisérka Victoria Mahoney. Ta sérii převzala poté, co režisérka prvního filmu Gina Prince-Bythewood neměla na natáčení pokračování čas.

 

Kdo měl čas je většina původního obsazení, což můžeme vidět na první společné fotografii ze zákulisí. Najdete ji dole v galerii. Na fotce společně vystupují Kiki Lane jako Nile, Charlize Theron jako Andy, Chiwetel Ejiofor jako Copley, režisérka Victoria Mahoney, Luca Marinelli jako Nicky a Henry Golding v prozatím neodtajněné roli. Víme, že krom vyobrazených jsou zpátky také Matthias Schoenaerts jako Booker a Veronica Ngo jako Quynh. K těm se nově připojuje ještě Uma Thurman.

Old Guard pojednává o skupině nesmrtelných žoldáků, která pod vedením velitelky Andy ochraňovala celá staletí svět. Snímek je zastihl v současnosti, kdy se bohatý magnát snažil členy skupiny polapit, podrobit je experimetům a šířit jejich schopnosti dál. Tým se potýkal nejen s mocným nepřítelem, ale i se zrádcem ve vlastních řadách. Do světa nesmrtelných jsme pronikli spolu s mladou vojačkou Nile, jež zmrtvýchvstání zažila vůbec poprvé. V závěru prvního filmu se zrádce Booker setkává s nejstarší nesmrtelnou Quynh, která po staletí trpěla nekonečným topením v rakvi potopené na dno moře.

Foto: Netflix, Victoria Mahoney, Charlize Theron

Zdroje: Victoria Mahoney, Charlize Theron

Galerie: 3

Old Guard: Nesmrtelní 2 – Natáčení začalo, obsazení na první společné foto | Fandíme filmu Old Guard: Nesmrtelní 2 – Natáčení začalo, obsazení na první společné foto | Fandíme filmu Old Guard: Nesmrtelní 2 – Natáčení začalo, obsazení na první společné foto | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest