Ark: Vin Diesel má v kinech jezdit na dinosaurech

Ark: Vin Diesel má v kinech jezdit na dinosaurech | Fandíme filmu
Wildcard
Zobrazit další 4 obrázky
Populární videohru s dinosaury čeká podle zběsilého Vina krom herní dvojky také filmové zpracování.

Vin Diesel díky vlastnímu synovi objevil videohru ARK: Survival Evolved z roku 2017. V akčním survival titulu hráči na ostrově plném dinosaurů a dalších prehistorických dinosaurů na obřích ještěrech mohli jezdit, případně stavěli základny a spojovali kmeny. Diesel hraním hry podle svých slov strávil 1000 hodin a dostal se do kontaktu s autory hry.

Před dvěma lety se dal dohromady s lidmi ze studia Wildcard. Stal se výkonným producentem Ark II, kde propůjčí hlas a podobu hlavní postavě, lovci jménem Santiago. Hra zveřejnila první teaser, který si můžete přehrát níže. Samotná videohra bude uvedena v příštím roce. Santiagovu dceru jménem Meeka ve hře dabuje Auli’i Cravalho, známá jako dabérka disneyovské Moany. U hry to ale neskončí.

Už teď jsou v plném proudu přípravy animovaného seriálu, nazvaného jednoduše Ark: The Animated Series, kde Diesel namluví hlavní postavu. Seriál bude uvedený ještě letos a podrobnosti najdete ve starším článku. Teď ale Vin tvrdí, že má vzniknout také film. Na svůj Instagram napsal, že jej ve společnosti Wildcard požádali o to, aby značce Ark pomohl „do televize a filmu“, a že už se „nemůže dočkat, až značku všichni uvidí na velkém plátně“.

Diesel toho napovídá spoustu. Už léta slibuje celovečerní film o vojevůdci Hannibalovi, případně dalšího Riddicka a v obou případech zatím stále čekáme. Možná jde tedy jen o Vinovo zbožné přání. Anebo o chytrou marketingovou strategii – ví, že když při uvedení traileru pro novou hru zmíní také filmové zpracování, tak o Ark II budou psát nejen videoherní, ale i filmové weby. Ale stejně tak nelze vyloučit, že se filmového zpracování Ark opravdu jednou dočkáme. V době, kdy někteří kritici Jurský svět 3 označují za „Rychle a zběsile s dinosaury“, by asi bylo celkem poetický vyústěním všech dosavadních hollywoodských velkofilmových snah, kdybychom se dočkali v kinech Vina Diesela na zádech T-Rexe…

Foto: Videohra Ark II

Zdroj: Vin Diesel

Galerie: 5

Ark: Vin Diesel má v kinech jezdit na dinosaurech | Fandíme filmu Ark: Vin Diesel má v kinech jezdit na dinosaurech | Fandíme filmu Ark: Vin Diesel má v kinech jezdit na dinosaurech | Fandíme filmu Ark: Vin Diesel má v kinech jezdit na dinosaurech | Fandíme filmu Ark: Vin Diesel má v kinech jezdit na dinosaurech | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest