Nene: Nejtajuplnější film léta v novém teaseru odhalil své velké tajemství

Nene: Nejtajuplnější film léta v novém teaseru odhalil své velké tajemství | Fandíme filmu
Universal Pictures
Zobrazit další 4 obrázky
Jestli jste měli teorii o tom, co se ukrývá v mysteriózním thrilleru na obloze, tak si teď můžete ověřit, zda jste to trefili.

O letních prázdninách, 21. července, dorazí do našich kin novinka od Jordana Peela (My, Uteč), snímek nazvaný jednoduše Nene (Nope). Dosavadní propagační kampaň byla extrémně tajnůstkářská. Věděli jsme, že se v odříznutém městečku „něco“ stalo. Postavy hledí k nebi, vyrážejí ze sebe ono titulní „no nene“, tu a tam jsme zahlédli na nebi mrak, případně to někoho k oblakům vytahovalo. Když novinářům na letošním Cinema Conu v Las Vegas pustili delší ukázku, kladli jim na srdce, aby nic nevyzradili. Fanoušci zatím vesele na internetu diskutovali o tom, jestli ve filmu uvidíme UFO nebo nějaký jiný vědeckofantastický úkaz.

Teď byl zveřejněný krátký nový teaser a ten hovoří jasně: Ve film skutečně uvidíme létající talíř. Takový ten klasický, jaký známe ze starých filmů o mimozemšťanech, popřípadě z nejrůznějších parodií, které chtějí mít jistotu, že diváci okamžitě pochopí, o čem je řeč. Možná je to škoda, že se tajemství nepodařilo uchovat až do premiéry, ale informace by asi nakonec stejně dříve či později utekla, tak alespoň bude mimozemská loď využitá k nalákání dalších diváků.

Co je to zázrak? Jordan Peele snímky Uteč a My redefinoval moderní horor. Teď připravil novou podobu letního velkofilmu. Novou populární noční můru. Rozmáchlý hororový epos Nene (Nope). V hlavních rolích Daniel Kaluuya, Keke Palmer a Steven Yeun. Ti představují obyvatele odříznuté strže v kalifornském vnitrozemí, kteří jsou svědky tajuplného a mrazivého objevu. Snímek bude uveden v Česku 21. července.

Podklady a foto: Universal Pictures

Galerie: 5

Nene: Nejtajuplnější film léta v novém teaseru odhalil své velké tajemství | Fandíme filmu Nene: Nejtajuplnější film léta v novém teaseru odhalil své velké tajemství | Fandíme filmu Nene: Nejtajuplnější film léta v novém teaseru odhalil své velké tajemství | Fandíme filmu Nene: Nejtajuplnější film léta v novém teaseru odhalil své velké tajemství | Fandíme filmu Nene: Nejtajuplnější film léta v novém teaseru odhalil své velké tajemství | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest