Vesper: Dystopická budoucnost je plná biohackingu

Vesper: Dystopická budoucnost je plná biohackingu | Fandíme filmu
Rumble Fish Productions
Zobrazit další 4 obrázky
V pochmurné budoucnosti zkolaboval celosvětový ekosystém a vládnou genetičtí oligarchové.

Litevská režisérka Kristina Buožytė a její parťák Bruno Samper dokázali zaujmout publikum svými vypravěčsky výraznými snímky Sběratelka a Mizející vlny. Teď chystají do kin svoji novinku Vesper (dříve Vesper Seeds), v níž se pouštějí na pole sci-fi.

Děj se odehrává poté, co pozemský ekosystém zkolaboval. Hrdinkou je třináctiletá holka, která se snaží přežívat společně se svým paralyzovaným otcem. Vesper narazí na Camelli, zvláštně se chovající a tajuplnou ženu, která je dezorientovaná po havárii letadla. Vesper souhlasí, že Camellii pomůže najít jejího společníka a výměnou za to ji cizinka doprovodí do Citadely, centra, z nějž vládnou prostřednictvím genetických technologií mocní oligarchové.

Brzy se ale ukáže, že havárii letadla zřejmě zavinil Vespeřin soused Jonas, což dívku uvrhne do víru dobrodružství, o něž nežádala. Pokud si s ním má poradit, musí využít veškerý svůj důvtip, sílu a biohackerské schopnosti. V sázce je semínko, které by mohlo obsahovat vše, co je nezbytné pro to, aby se podařilo obnovit celý svět. Anebo jej semínko ještě víc zničí?

Hlavní roli ztvárnila Raffiella Chapman dále hrají Eddie Marsan, Rosy McEwen, Richard Brake a Melanie Gaydos. Snímek bude mít 10. srpna premiéru ve Francii, pak se bude šířit dál po světě. Dole v galerii najdete první obrázky.

Podklady a foto: Rumble Fish Productions

Galerie: 5

Vesper: Dystopická budoucnost je plná biohackingu | Fandíme filmu Vesper: Dystopická budoucnost je plná biohackingu | Fandíme filmu Vesper: Dystopická budoucnost je plná biohackingu | Fandíme filmu Vesper: Dystopická budoucnost je plná biohackingu | Fandíme filmu Vesper: Dystopická budoucnost je plná biohackingu | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest