Jestli se rozzlobíme, budeme zlí: Legendární komedie dostala remake

Jestli se rozzlobíme, budeme zlí: Legendární komedie dostala remake | Fandíme filmu
Lucky Red
Zobrazit další 4 obrázky
Bud Spencer a Terence Hill po letech dostali dva soudobé následovníky.

Nejmladší čtenáři už možná budou trošičku tápat, ale pro ty starší jsou Bud Spencer a Terence Hill pojem. Dva italští herci vytvořili společně nerozlučnou filmovou dvojku, kdy společně vystupovali zhruba ve dvacítce westernů a komedií. Duo těžilo ze vzájemné dynamiky, kdy Spencer většinou hrál tichého, nabručeného stoika, zatímco Hillovi se pusa nikdy nezavřela a neustále dělal chytráka na všechno kolem. Nezřídka pánové jeden druhého štvali, ale ve finále stejně skončili jako nerozluční přátelé. Společně natočili nezapomenutelné snímky jako Pravá a levá ruka ďábla, Dva machři mezi nebem a peklem či Kdo najde přítele, najde poklad. Možná vůbec největší peckou téhle dvojky je nicméně snímek Jestli se rozzlobíme, budeme zlí z roku 1974.

A právě ten se momentálně dočkal remaku. Italové se rozhodli po skoro padesáti letech oprášit tuhle klasiku a svézt se se slavným jménem. Zápletka byla oproti původnímu filmu lehce pozměněna, když se z ústřední dvojice stali bratři. Ti musejí odložit stranou svoje vzájemné spory, když zkorumpovaný developer ukradne hrdinům buginu jejich otce a vyhrožuje, že zničí místní cirkus.

Zveřejněná upoutávka je tak trochu matoucí, když se v ní místy tváří jako drsná, pochmurná kriminálka, jen aby záhy vypluly na povrch komediální tóny, jaké máme spojené s původním snímkem. Dojde i na tradiční propleskávání oponentů, které neodmyslitelně patřilo ke Spencerovi a Hillovi. Ústřední dvojici ztvárnili Edoardo Pesce a Alessandro Roja a v upoutávce můžete sami posoudit, zda je lze považovat za důstojné nástupce původních legend. Diváci v Itálii si to zřejmě nemyslí, protože na mezinárodní databázi IMDb momentálně najdeme průměrnou známku 3,3 z 10. Vypadá to, že snímek spolufinancoval Netflix, tak by se jej případní zájemci zřejmě mohli v dohledné době dočkat v nabídce streamovací služy.

Podklady a foto: Lucky Red

Galerie: 5

Jestli se rozzlobíme, budeme zlí: Legendární komedie dostala remake | Fandíme filmu Jestli se rozzlobíme, budeme zlí: Legendární komedie dostala remake | Fandíme filmu Jestli se rozzlobíme, budeme zlí: Legendární komedie dostala remake | Fandíme filmu Jestli se rozzlobíme, budeme zlí: Legendární komedie dostala remake | Fandíme filmu Jestli se rozzlobíme, budeme zlí: Legendární komedie dostala remake | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest