Daniel Radcliffe se momentálně k Harrymu Potterovi vracet nechce

Daniel Radcliffe se momentálně k Harrymu Potterovi vracet nechce | Fandíme filmu
Warner Bros.
Režiséra Harryho Pottera Prokleté dítě láká, jeho představitele příliš ne.

U příležitosti dvacetiletého výročí prvního Harryho Pottera vznikla celá řada vzpomínkových rozhovorů. Jeho režisér Chris Columbus byl na podzim The Hollywood Reporterem dotázaný na to, zda by náhodou nechtěl zfilmovat Harryho Pottera a prokleté dítě. Příběh o dospělém Harrym a jeho synovi vznikl jako divadelní hra a od premiéry v roce 2016 se spekulovalo o tom, zda se jednou nedočkáme také filmové verze. A Columbus v rozhovoru řekl, že by pro něj bylo potěšením pro něj snímek natočit a znovu po letech spolupracovat s Danielem Radcliffem a celou partou. Podle Christophera by to byla nostalgická pecka, podobně, jako když se Harrison Ford a spol. po letech vrátili ke Star Wars.

Columbus si nicméně prozatím bude muset nechat zajít chuť. Daniel Radcliffe momentálně propaguje snímek Ztracené město a při té příležitosti se jej reportér z New York Times zeptal, zda by také jej lákalo zfilmovat Prokleté dítě. Danielova odpověď byla spíše záporná. Radcliffe sice neopomněl dodat standardní „nikdy neříkej nikdy“, ale jinak se do návratu mezi čaroděje nehrne.

Momentálně jej taková představa vůbec neláká. Teprve teď začíná mít pocit, že se mu daří od Pottera konečně odstřihnout a se svým současným životem je naprosto spokojený. Znovu se vrátit k roli ikonického čaroděje by byla obrovská změna.

Fanouškům, kteří by Daniela znovu chtěli vidět v kulatých brýlích, tak momentálně nezbývá než si znovu pustit setkání po letech, které na přelomu letošního roku přineslo HBO.

Foto je ilustrační - Harry Potter

Zdroje: New York Times, The Hollywood Reporter

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest