Zase nepoužitelní: Režisér a hvězda Lupina natočili akční komedii

Zase nepoužitelní: Režisér a hvězda Lupina natočili akční komedii | Fandíme filmu
Netflix
Zobrazit dalších 5 obrázků
Omar Sy opět spojil síly s Louisem Leterrierem a připravili novinku pro Netflix. Je tu trailer.

Policisté Ousmane Dikité a François Monge se jeden od druhého liší úplně ve všem. Kdysi dávno pracovali společně, ale pak se rozdělili. Jejich cesty se po letech opět setkávají u společného vyšetřování, jež je zavádí do Francouzských Alp. Tam mají vyšetřit zdánlivě obyčejný obchod s drogami, který se však šeredně zvrhne.

Tolik říká oficiální synopse akční komedie Zase nepoužitelní (Loin du périph), která volně navazuje na snímek Nepoužitelní (De l'autre côté du périph) z roku 2012. Pokud umíte francouzsky a české překlady vám nějak nesedí, tak vězte, že vychází z klasické české snahy filmových distributorů zaujmout za každou cenu už názvem a připodobnit se v něm něčemu povědomému. Nepoužitelní přišli do našich kin v roce 2013, tedy jen nějaký čas poté, co tu Omar Sy zabodoval se snímkem Nedotknutelní. A i když se pokračování jmenuje i v originále úplně jinak, v českém „překladu“ se prostě navázalo na předchozí film.

Nepoužitelní si od diváků žádná zázračná hodnocení nevysloužili, nicméně novinku zrežíroval akční profík Louis Leterrier (Kurýr, Utržený ze řetězu, Podfukáři), s nímž Sy natočil oblíbeného Lupina. Teď se tedy pánové opět sešli, tak snad dají fanouškům to, co od nich očekávají. V traileru snímek působí jako naprosto typická akční buddy komedie s nesourodou dvojkou policajtů, která si půjčuje známé francouzské lokace z od Jamese Bonda či Ethana Hunta. Syovým parťákem je Laurent Lafitte a pány doplňuje ještě Izïa Higelin.

Netflix novinku uvede 6. května. Níže si můžete pustit trailer v původním znění nebo v anglickém dabingu (v angličtině je snímek uváděný jako The Takedown). V galerii najdete fotky.

Podklady a foto: Netflix

Galerie: 6

Zase nepoužitelní: Režisér a hvězda Lupina natočili akční komedii | Fandíme filmu Zase nepoužitelní: Režisér a hvězda Lupina natočili akční komedii | Fandíme filmu Zase nepoužitelní: Režisér a hvězda Lupina natočili akční komedii | Fandíme filmu Zase nepoužitelní: Režisér a hvězda Lupina natočili akční komedii | Fandíme filmu Zase nepoužitelní: Režisér a hvězda Lupina natočili akční komedii | Fandíme filmu Zase nepoužitelní: Režisér a hvězda Lupina natočili akční komedii | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest