Silent Night: Natáčení akčního baletu zcela beze slov začalo

Silent Night: Natáčení akčního baletu zcela beze slov začalo | Fandíme filmu
Paramount Pictures
Zobrazit další 2 obrázky
Legendární John Woo se pustil do ambiciózního akčního projektu.

Před pěti dny začalo natáčení akční novinky Silent Night. O filmu toho prozatím víme extrémně málo. Pozornost přitahuje především dvěma skutečnostmi. Točí jej legendární akční režisér John Woo a celý snímek bude bez jediného slova. Natáčí se v Mexico City a na jedné z prvních fotek ze zákulisí vidíme vánoční dekoraci. Pokud souvisí s filmem, pak by nám to naznačovalo, že se právě během vánočních svátků bude snímek odehrávat. Dole v galerii můžete vidět také rekvizitu nože, který bude ve filmu využit.

Hlavním hrdinou příběhu je otec, který se chce pomstít za smrt svého syna. To je prakticky ta nejklasičtější a nejtuctovější zápletka akčních filmů. V tomhle konkrétním případě by snímek měla od konkurence ozvláštňovat právě skutečnost, že se celý děj odehrává kompletně beze slov. To by mohlo tvůrce motivovat k tomu, aby byli maximálně vizuální a ždímali pohybové aspekty vyprávění na maximum.

V hlavní roli vystupuje Joel Kinnaman, jehož jsme naposledy mohli vidět jako Ricka Flaga v The Suicide Squad. Produkuje společnost Thunder Road Pictures, jež se podílela například na sériích John Wick nebo Sicario. Režíruje John Woo, živoucí legendau akčního žánru. Na přelomu 80. a 90. let jej proslavily snímky jako Lepší zítřek, Killer nebo Hard Boiled. Po přesídlení do Hollywoodu pokračoval Operací: Zlomený šíp, Tváří v tvář nebo Mission: Impossible II. Jeho zatím posledním filmem byl Manhunt z roku 2017, jeho posledním americkým filmem Výplata z roku 2003.

Titulní foto je ilustrační, John Woo při natáčení filmu Mission: Impossible

Zdroje: John Woo, Thunder Road Pictures, Lori Tilkin DeFelice

Galerie: 3

Silent Night: Natáčení akčního baletu zcela beze slov začalo | Fandíme filmu Silent Night: Natáčení akčního baletu zcela beze slov začalo | Fandíme filmu Silent Night: Natáčení akčního baletu zcela beze slov začalo | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest