Projekt Adam: Sci-fi nářez jara ve finálním traileru

Projekt Adam: Sci-fi nářez jara ve finálním traileru | Fandíme filmu
Netflix
Zobrazit další 3 obrázky
Ryan Reynolds nás ještě jednou láká na své dobrodružné cestování v čase plné akce.

Ano, trailery umí klamat. Ano, velkofilmy od Netflixu často bývají jen strojové spotřební zboží bez života. Ale Projekt Adam (The Adam Project) prostě působí líp a líp. Nejnovější trailer už je stříhaný jak to nejparádnější akční dobrodružství, které skladbou záběrů i výběrem hudby dává vzpomenout třeba na Strážce Galaxie.

V čerstvé upoutávce chemie mezi Ryanem Reynoldsem, jeho mladším já a Zoe Saldanou parádně šlape. Mark Ruffalo se tak neztratí a jak akční, tak komediální i humorné momenty jsou podávané s velkým gustem. Prvotní ohlasy zámořských novinářů snímek také chválí, takže nejspíš není nic proti ničemu se opatrně těšit.

Adam Reed, pilot bojové stíhačky z roku 2050, se vydává na vlastní pěst do minulosti, aby zachránil svoji lásku Lauru. Ta se za podivných okolností ztratila v časoprostorovém kontinuu. Při cestě časem se Adamova loď poškodí a havaruje v roce 2022. Adam zná pouze jediné místo z dané doby. Svůj dětský domov, kde potkává své dvanáctileté já. To se váhavě stává jeho spojencem, zatímco si dospělý Adam léčí zranění, snaží se opravit svou loď a pokračovat v cestě. V roce 2021 zemřel Adamův otec, vědec, na základě jehož práce byla po jeho smrti vyvinuta technologie, která umožňuje cesty časem. Pro mladého Adama je ztráta ještě čerstvá, ten starší však začal mít k chybějícímu otci během let odpor. Bude to právě Adamovo mladší já, které zahořklému pilotovi pomůže opět vidět věci ve správné perspektivě a zacelit si rány na duchu. V hlavních rolích hrají Ryan Reynolds, Jennifer Garner, Mark Ruffalo a Zoe Saldana, režíruje Shawn Levy. Snímek uvidíme 11. března.

Podklady a foto: Netflix

Galerie: 4

Projekt Adam: Sci-fi nářez jara ve finálním traileru | Fandíme filmu Projekt Adam: Sci-fi nářez jara ve finálním traileru | Fandíme filmu Projekt Adam: Sci-fi nářez jara ve finálním traileru | Fandíme filmu Projekt Adam: Sci-fi nářez jara ve finálním traileru | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest