Astaire : Tom Holland ztvární legendu Hollywoodu

Astaire : Tom Holland ztvární legendu Hollywoodu | Fandíme filmu
Sony
Zobrazit další 2 obrázky
Představitel Spider-Mana předvede, jak mu jde tanec ve fraku.

V rané fázi vývoje je biografický snímek o tanečníkovi, herci a jedné z legend zlatého věku Hollywoodu Fredu Astairovi. Herec za svou sedmdesátiletou kariéru účinkoval ve vice než třiceti muzikálech (např. Sním prosit? nebo Divotvorný hrnec). Kromě filmu se věnoval také divadlu. Hrál na Broadwayi nebo v Londýnském West Endu. Získal mnoho ocenění, včetně jednoho Oscara a tří Zlatých glóbů.

S nápadem obsadit do hlavní role Toma Hollanda se minulý rok magazínu GQ svěřila producentka Amy Pascal. Herec účast v projektu potvrdil při propagaci snímku Spider-Man:Bez domova v listopadu minulého roku. Jeho obsazení do projektu tohoto typu není příliš velkým překvapením, vzhledem k jeho nadprůměrným tanečním a pohybovým schopnostem, které jsou všeobecně známé. Jméno režiséra ani nic dalšího zatím neznáme. Nároky na výsledek budou ale velké, protože se nejedná o jediný snímek mapující život Freda Astaira, který se chystá. „Konkurenční“ snímek připravuje Amazon a hlavní role se zhostí herec Jamie Bell (Billy Elliot).

Dle mého názoru bychom se mohli dočkat snímku, ke kterému si díky kombinaci představitele Spider-Mana v hlavní roli a zaměření na legendu klasického Hollywoodu najdou cestu mladší i starší diváci. Vnímáte to podobně?

Titulní foto je ilustrační: Tom Holland ve filmu Uncharted

Zdroj: GQ

Galerie: 3

Astaire : Tom Holland ztvární legendu Hollywoodu | Fandíme filmu Astaire : Tom Holland ztvární legendu Hollywoodu | Fandíme filmu Astaire : Tom Holland ztvární legendu Hollywoodu | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest