Texaský masakr motorovou pilou: Jatka míří na Netflix v novém traileru

Texaský masakr motorovou pilou: Jatka míří na Netflix v novém traileru | Fandíme filmu
Netflix
Zobrazit další 2 obrázky
Ikonický zabiják se vrací, aby znovu přepůlil pár naivních mladic a mladíků.

Nový Texaský masakr motorovou pilou dorazí na Netflix 18. února a vypadá to, že snímek dělá všechno proto, aby se inspiroval Halloweenem z roku 2018. Taktéž se novinka jmenuje úplně stejně jako původní snímek, bez šance na nějaké okamžité rozlišení. Také se navazuje rovnou na původní film a všechna dosavadní pokračování se ignorují. A zřejmě také budeme sledovat příběh o tom, jak přeživší původního řádění bere spravedlnost do vlastních rukou a hodlá zabijáka zlikvidovat jednou provždy.

Když se nebudeme pozastavovat nad tím, jak moc Masakr kopíruje Halloween, tak se pojďme podívat na samotný trailer. Ten na první pohled slibuje poměrně klasickou slasherovou zábavu. Do odříznutého pouštního městečka přijíždějí nic netušící mladí lidé. Zdá se, že část z nich tu chce založit nějakou pokojnou komunu nebo něco podobného, část jsou zřejmě pařící mládež, která zkrátka loví cool momentky pro své sociální sítě. Všichni budou za svou naivitu patřičně potrestáni, když na scénu nastoupí borec s koženou maskou přes tvář, kladivem a motorovkou v ruce a začne všechno porcovat. Nějaký velký zázrak bychom asi čekat neměli, ale pokud alespoň jednotlivé vraždy budou kreativnější než ty v Halloweenu, tak to nejspíš můžeme brát jako výhru.

Po skoro padesáti letech ukrývání se Leatherface vrací, aby terorizoval skupinu mladých idealistů, kteří náhodou naruší jeho úzkostlivě chráněný svět v odlehlém texaském městě. Hlavní role zabijáka se chopil Mark Burnham. Olwen Fouéré hraje Sally Hardesty, poslední přeživší z původního filmu. Dále hrají Elsie Fisher, Sarah Yarkin, Moe Dunford, Alice Krige, Jacob Latimore, Nell Hudson, Jessica Allain, Sam Douglas, William Hope a Jolyon Coy. Snímek režíruje David Blue Garcia, scénář napsal Chris Thomas Devlin. Produkuje Fede Alvarez. Netflix novinku nasadí 18. února.

Podklady a foto: Netflix

Galerie: 3

Texaský masakr motorovou pilou: Jatka míří na Netflix v novém traileru | Fandíme filmu Texaský masakr motorovou pilou: Jatka míří na Netflix v novém traileru | Fandíme filmu Texaský masakr motorovou pilou: Jatka míří na Netflix v novém traileru | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest