The 355: Nová videa vám dají ochutnat ostrou dámskou akci

The 355: Nová videa vám dají ochutnat ostrou dámskou akci | Fandíme filmu
Universal Pictures
Zobrazit dalších 6 obrázků
V nových upoutávkách chystané špionážní akce Jessica Chastain básní o tom, jak ji bavilo mlátit lidi.

Thriller The 355 patří mezi ty, které se kvůli pandemii odkládaly. V tomhle případě šlo dokonce o roční prodlevu. Přiznám se, že mě osobně to ani příliš nevadilo, protože dosavadní trailery mne nepřesvědčily, že bych se měl těšit. To se trochu mění spolu s novými videy, která byla ke snímku zveřejněna.

Dosavadní trailery nabízely hodně dialogové scény, zápletku a emoce, které působily dost otřepaně až křečovitě. Nově zveřejněná videa se zaměřila výhradně na akci a vypadá to, že po téhle stránce by film mohl fungovat. A možná to vlastně až tolik nepřekvapí, protože zatímco dialogové scény má na starosti hlavní režisér Simon Kinberg, který se zatím ve svém jediném snímku X-Men: Dark Phoenix příliš nepřevedl, tak akční scény obstarává u akčních velkofilmů z podstatné části sekundární štáb. A ten v tomhle případě vedl James O'Donnell. A je sice pravda, že jako režisér teprve začíná, jako koordinátor akčních scén už pracoval na řadě zajímavých projektů, jako jsou Kick-Ass, Kingsman nebo Krycí jméno U.N.C.L.E.

Snad se mu podařilo všechny zkušenosti postupně vygradovat až právě ke snímku The 355, kde akce ve zveřejněných ochutnávkách působí místy skoro až bourneovsky. Ke dvěma klipům z chladírny a z honičky po Paříži přikládáme ještě dvě videa, jež ukazují, jak se akční scény točily. Pracovalo se hodně fyzicky a pokud herečky mohly, tak se samy zapojily. Zvlášť ústřední Jessica Chastain. Tak snad to ve výsledném filmu bude pořádně znát.

Termín české premiéry zatím ohlášený není, ale koncem února by měl snímek dorazit na VOD.

V hlavních rolích vystupují Jessica Chastain, Penélope Cruz, Diane Kruger, Lupita Nyong'o, Fan Bingbing, Édgar Ramírez a Sebastian Stan. Oficiální synopse: Když tajná zbraň padne do rukou žoldáků, čeká na skupinu agentek smrtící mise, při níž se zbraň pokusí ukořistit pět. Členkami týmu jsou eso v rukávu CIA Mason Brown (Chastain), její německá rivalka Marie (Kruger), bývalá spojenkyně z MI6 a počítačová specialistka Khadijah (Nyong’o) a zkušená kolumbijská psycholožka Graciela (Cruz). Celou dobu sleduje jejich každý pohyb také tajuplná Lin Min Sheng (Bingbing). Akce exploduje od pařížských kaváren, přes marocká tržiště, až po bohatství a lesk Šanghaje a čtveřice žen uzavírá křehké spojenectví, jež buď zachrání svět nebo je všechny přivede do záhuby.

Podklady a foto: Universal

Galerie: 7

The 355: Nová videa vám dají ochutnat ostrou dámskou akci | Fandíme filmu The 355: Nová videa vám dají ochutnat ostrou dámskou akci | Fandíme filmu The 355: Nová videa vám dají ochutnat ostrou dámskou akci | Fandíme filmu The 355: Nová videa vám dají ochutnat ostrou dámskou akci | Fandíme filmu The 355: Nová videa vám dají ochutnat ostrou dámskou akci | Fandíme filmu The 355: Nová videa vám dají ochutnat ostrou dámskou akci | Fandíme filmu The 355: Nová videa vám dají ochutnat ostrou dámskou akci | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest