Deathstroke: Joe Manganiello už nevěří, že si ho zahraje

Deathstroke: Joe Manganiello už nevěří, že si ho zahraje | Fandíme filmu
Zobrazit další 2 obrázky
S návratem jednoho z nejdrsnějších antihrdinů v jeho dosavadní podobě nepočítejte.

Joe Manganiello se v dohledné době dost možná vrátí ke striptérské sérii Bez kalhot, avšak s jeho další budoucností v univerzu DC komiksu bychom naopak počítat neměli.

Čtěte také: Recenze: Justice League Zacka Snydera - více neznamená lépe

Poprvé byl Deathstroke divákům odhalený v roce 2016 v zákulisním videu z natáčení Justice League. Záhy bylo potvrzeno, že jej hraje právě Manganiello a dozvěděli jsme se, že bude mít krátkou scénu v Justice League, aby se následně mohl stát hlavním antagonistou ve snímku The Batman.

Jenže pak se začalo všechno hodně rychle vyvíjet. V Justice League se sice Deathstroke objevil, avšak ne v původních záběrech Zacka Snydera, ale v upravené scéně, kterou připravil Joss Whedon, který tehdy film po Snyderovi v půlce příprav převzal. Závěrečná scéna zdánlivě odkazovala k tomu, že se proti superhrdinům do budoucna postaví tým superpadouchů, jehož by Deathstroke mohl být součástí.

Jenže k tomu nedošlo. A ani s The Batmanem to nedopadlo. Ačkoliv byl scénář s Deathstrokem v přípravě, Ben Affleck nakonec z projektu vycouval. Nový režisér Matt Reeves se potom rozhodl pro zcela nový směr a s Deathstrokem se nadále nepočítalo. V jednu chvíli se mluvilo také o jeho samostatném filmu, ale šuškanda vyšuměla stejně rychle, jako se objevila.

Naposledy se tak drsný zabiják objevil v Justice League Zacka Snydera, když režisér Snyder pro svůj rozšířený sestřih filmu připravil s Deathstrokem novou scénu z apokalyptické budoucnosti. A nedávném rozhovoru pro ComingSoon Manganiello uvedl, že už před časem se vzdal jakékoliv naděje, že by se k postavě ještě kdy vrátil…

Deathstroke v komiksech někdy vystupuje čistě jako padouch, jindy jako temný hrdina. Geneticky upravený voják patří k nejobávanějším zabijákům DC Universe. Ovládá řadu zbraní a bojových technik, vládne nadlidskou silou. Díky své ikonické dvoubarevné masce, je vizuálně nezaměnitelný a momentálně je populární také díky videohrám s Batmanem a seriálu Arrow. Objevil se v potitulkové scéně celovečerní Justice League.

Foto: Warner Bros.

Zdroj: Coming Soon

Galerie: 3

Deathstroke: Joe Manganiello už nevěří, že si ho zahraje | Fandíme filmu Deathstroke: Joe Manganiello už nevěří, že si ho zahraje | Fandíme filmu Deathstroke: Joe Manganiello už nevěří, že si ho zahraje | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest