Sk8er Boi: Z písničky Avril Lavigne bude celovečerní film

Sk8er Boi: Z písničky Avril Lavigne bude celovečerní film | Fandíme filmu
Arista Records
Poprockový hit z přelomu tisíciletí zamíří na plátna. Čeká nás ultimátní nostalgická romance?

Pokud jste dospívali někdy po roce 2000 nemohl vám uniknout Avril Lavigne. Mladá kanadská zpěvačka hrála líbivý pop-rock, okořeněný rádoby rebelskou image. Mladé dámy, které toužily po umírněném vzdoru bez rizika, chtěly být jako ona (takže si pořídily k tílku kravatu) a mladí pánové se naoko tvářili, že takový popík by nikdy neposlouchali, ale ve skutečnosti si profláklé melodie pobrukovali taky, když si stýskali, že k nim do skate parku chodí málo holek.

Lavigne už nikdy neslavila takový úspěch, jako na prvních několika deskách, nicméně hity jako Complicated, Girlfriend nebo My Happy Ending hrají v teenage seriálech dodnes. Možná vůbec nejpamětihodnější písničkou je pro Avril rychlá záležitost Sk8er Boi. A právě tahle písnička teď inspiruje celovečerní film. Zpěvačka to prozradila v podcastu She is The Voice, kde řekla, že jak se blíží dvacetileté výročí, tak jí pořád volají z různých TV show, aby tam písničku zahrála. Lavigne se nicméně rozhodla na motivy písničky připravit film a „vzít ji na novou úroveň“.

Pokud si zrovna nevzpomínáte, tak vězte, že text Sk8er Boie pojednává o mladé namyšlené slečince, do které byl zakoukaný školní skejťák. Jí se líbil taky, ale nechtěla s ním chodit, aby v rozškatulkovaném prostředí americké střední školy neohrozila svoje společenské postavení. Písnička končí tím, že se ze skejťáka stává rocková hvězda, zatímco z bývalé školní primadony je opuštěná svobodná matka, která svého bývalého idola může pozorovat už pouze z davu na koncertě.

Uvidíme, za filmaři příběh dotáhnou až do hořkého konce, anebo nám nabídnou alternativní realitu, kde se děvče umoudří a dá přednost lásce před tím, co si o ní myslí její nafrněné spolužačky.

Foto: Arista Records

Zdroj: She Is The Voice Podcast

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest