The Gate: Pusťte si krátkou akční řežbu, kterou čeká celovečerní předělávka

The Gate: Pusťte si krátkou akční řežbu, kterou čeká celovečerní předělávka | Fandíme filmu
Madison Films
Zobrazit další 3 obrázky
Podle některých je The Gate něco jako ženská variace na kultovní Raid. Přesvědčte se sami.

Když chcete v Hollywoodu protlačit nějaký svůj námět, musíte obvykle už být úspěšní, mít opravdu originální myšlenku, nebo skvělý scénář v ruce. Nebo můžete názorně ukázat, co ve vás vězí. Už nejednou se stalo, že nějaký tvůrce natočil nadšenecký krátký film, který se následně podařilo protáhnout do celovečeráku – ať už to byl původní plán nebo jen náhoda.

V případě Kellie Madison a kraťasu The Gate opravdu šlo o to ukázat , co v režisérce vězí. Krátký film z roku 2016 možná neměl nějaké nadšené ohlasy, kdy byly kritizované herecké výkony i plytký scénář. Části diváků se nicméně dost pozdávala akce, kterou někteří přirovnávali dokonce k Raidu. Jiní už byli zdrženlivější, ale u filmů není nutné, abyste se zavděčili všem, když je spokojený alespoň někdo. Madison kraťas pomohl k získání režisérské zakázky na snímku Never Back Down: Revolt, což také nebyla žádná hitparáda, ale pořád je to profesionální celovečerní film, což je přesně to, co by chtěl točit prakticky každý začátečník.

Teď to vypadá, že by díky Never Back Down mohla Kellie natočit i celovečerní verzi The Gate a spolu s producentem Tomem Ortenbergem hledá financování. V kraťasu sledujeme mladou ženu (Amy Johnson) v násilném střetu s nebezpečným oponentem (Cecep Arif), přes něhož se snaží probojovat ke svojí sestře. Ta má sebevražedné sklony a o její duši usiluje nevybíravý boss z indonéského podsvětí. To je však jen začátek většího dobrodružství na jehož konci se ukrývá cesta k ultimátní moci, takzvaná „Brána“ (The Gate).

Madison chce natáčet v Indonésii, aby byl snímek co nejautentičtější a protože tam podle ní žije velké množství skvělých bojovníků. A už má vyhlédnutý i svůj další projekt. Ve sci-fi Kexburg by ráda nabídla intimní pohled na vztah mimozemšťana a několik lidí na maloměstě v americké Pensylvánii.

Foto: Madison Film

Zdroj: Deadline

Galerie: 4

The Gate: Pusťte si krátkou akční řežbu, kterou čeká celovečerní předělávka | Fandíme filmu The Gate: Pusťte si krátkou akční řežbu, kterou čeká celovečerní předělávka | Fandíme filmu The Gate: Pusťte si krátkou akční řežbu, kterou čeká celovečerní předělávka | Fandíme filmu The Gate: Pusťte si krátkou akční řežbu, kterou čeká celovečerní předělávka | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest