Ant-Man 3: Ve filmu má vystoupit hodně bizarní záporák

Ant-Man 3: Ve filmu má vystoupit hodně bizarní záporák | Fandíme filmu
Marvel Studios
Po mluvícím mývalovi a chodícím stromu čeká na diváky ještě větší podivnost.

Server The Direct přišel s divokou zprávou. S odkazem na zákulisní zdroje tvrdí, že ve snímku Ant-Man and The Wasp: Quantumania bude vystupovat záporák MODOK! V komiksech MODOK začínal jako George Tarleton, obyčejný člen zločinecké organizace A.I.M. Během pokaženého experimentu se z něj stává Mechanized Organism Designed Only for Killing (Mechanizovaný organismus určený pouze k zabíjení), zkráceně MODOK. Zmutovaný Tarleton má obří hlavu a standardně velké ruce nohy. Extrémně vyvinutý mozek mu dodává geniální intelekt a psionické síly.

Zatím byl MODOK zpracovaný pouze v rámci animovaného komediálního seriálu na platformě Hulu a většina komentátorů se domnívala, že pro hrané filmy už by tahle postava přeci jen byla až příliš šílená. The Direct nicméně tvrdí, že v Quantumanii bude mít „velkou roli“. Asi před měsícem se na Redditu objevila zvěst, že MODOK bude ve filmu vystupovat a ztvární jej Jim Carrey, tenhle castingový drb však The Direct rozporuje. Jack McBryan, spoluzakladatel serveru, potom tvrdí, že MODOKA nehraje Bill Murray, který údajně ztvárnil jakousi obskurní marvelovskou postavu (podrobnosti o Murrayho účasti).

Že by MODOK v Ant-Manovi 3 mohl vystupovat, jsme poprvé zaslechli asi před rokem, kdy se šuškalo, že jej do prvotního námětu filmu navrhl sám Paul Rudd, představitel hlavní role. Pakliže by skutečně MODOK ve filmu vystupoval, zřejmě by se objevila i zločinecká organizace AIM. Už z dřívějška víme, že ve snímku vystoupí padouch Kang a vrátí se také Darren Cross, záporák prvního filmu. Krom toho se dříve šuškalo, že by ve filmu měli vystupovat Young Avengers. Jestli tohle všechno klapne, tak v Quantumanii bude solidně nabito!

Ant-Man and the Wasp: Quantumania dorazí do kin 27. 7. 2023. Režíruje opět Peyton Reed, scénář napsal Jeff Loveness. V hlavních rolích se vracejí Paul Rudd, Evangeline Lilly, Michael Douglas a Michelle Pfeiffer. Nově je doplňují Kathryn Newton jako starší Cassie Lang a Jonathan Majors v roli padoucha Kanga Dobyvatele.

Foto: Marvel

Zdroje: The Direct, Reddit, The Geeks World Wide, Jack McBryan I, II

Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest