Scarlett Johansson chystá s Marvelem nový utajený projekt

Scarlett Johansson chystá s Marvelem nový utajený projekt | Fandíme filmu
Marvel Studios
Představitelka Black Widow obdržela prestižní ocenění.

Herečka Scarlett Johansson tento týden převzala cenu American Cinematique. Stala se tak pětatřicátou držitelkou ocenění. Na její počest vystoupila celá řada jejích kolegů a přátel, kteří chválili její charakter, herecký talent, profesionalitu i schopnost proplouvat Hollywoodem.

Na akci vystoupil také šéf Marvelu Kevin Feige, který chválil hereččin talent, vizi a inteligenci. A to jak v otázce herectví, tak produkce. Johansson se stala vůbec první marvelovskou herečkou, která zároveň produkovala svůj vlastní film, když se téhle úlohy zhostila u snímku Black Widow. A i když herečka trvá na tom, že v roli Natashy Romanoff už se nevrátí, s Marvelem bude spolupracovat dál!

Feige odhalil, že existuje „utajený projekt Marvel Studios“, na kterém bude Johansson opět spolupracovat a to právě jako producentka. Nikdo z tradičních hollywoodských insiderů zatím nepřinesl ani náznak toho, na čem by se vlastně Johansson mohla podílet. Nabízí se varianta, že by mohla produkovat další film o Black Widow (v hlavní roli s Florence Pugh), pokud další takový vznikne, ale to je v tuhle opravdu jen čirá spekulace.

Foto: Marvel

Zdroj: Deadline

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest