V nemilosti: Sandra Bullock jako bývalá trestankyně stále pyká – trailer

V nemilosti: Sandra Bullock jako bývalá trestankyně stále pyká – trailer | Fandíme filmu
Netflix
Zobrazit další 4 obrázky
Netflix představuje své nové, vyšponované drama, kde Bullock dostala příležitost herecky vyniknout.

Sandru Bullock má spoustu diváků spojenou s romantickými komediemi, či s velkofilmy, jako je Gravitace. Ale Sandra není jen hvězda, je také skvělá charakterní herečka. Za zmíněnou Gravitaci byla na Oscara nominována, za Zrození šampiona jej dokonce dostala.

Aktuální novinka Netflixu nazvaná V nemilosti (The Unforgivable) patří mezi ty filmy, kterým se přezdívá „herecký koncert“. Sandra tu dostala roli ženy odsouzené za zabití policisty, na kterou ani po propuštění nečeká procházka růžovým sadem. Stále na ní ulpívá stigma, které jí řadou způsobů komplikuje život. Snímek zjevně bude skrze řadu dramatických situací předkládat otázky o tom, jestli vlastně trest odnětí svobody funguje, jestli se člověk někdy může vykoupit ze svých hříchů, kdo vlastně může být obětí a tak podobně.

Oficiální synopse: Ruth Slater (Bullock) je propuštěna z vězení po odpykání trestu za násilný zločin. Společnost ale odmítá její minulost zapomenout. V místě, které kdysi považovala za svůj domov, se setkává pouze s odsudky. Jedinou šancí na vykoupení je pro ni nalezení mladší sestry, kterou byla nucena opustit.

Snímek zrežírovala Nora Fingscheidt (Narušitel systému). Scénář napsali Peter Craig (Město, The Batman), Hillary Seitz (Insomnie), and Courtenay Miles (seriál Mindhunter). Vedle Bullock ve filmu vystupují Jon Bernthal, Vincent D'Onofrio, Viola Davis nebo Richard Thomas. Netflix film uvede 10. prosince.

Podklady a foto: Netflix

Galerie: 5

V nemilosti: Sandra Bullock jako bývalá trestankyně stále pyká – trailer | Fandíme filmu V nemilosti: Sandra Bullock jako bývalá trestankyně stále pyká – trailer | Fandíme filmu V nemilosti: Sandra Bullock jako bývalá trestankyně stále pyká – trailer | Fandíme filmu V nemilosti: Sandra Bullock jako bývalá trestankyně stále pyká – trailer | Fandíme filmu V nemilosti: Sandra Bullock jako bývalá trestankyně stále pyká – trailer | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest