Night Raiders: Pusťte si trailer dystopické sci-fi, kde stát zabavuje děti

Night Raiders: Pusťte si trailer dystopické sci-fi, kde stát zabavuje děti | Fandíme filmu
XYZ Films
Zobrazit další 3 obrázky
Zoufalý boj o unesené dítě v zemi, kterou kontrolují vojáci a drony v novém sci-fi filmu.

Nový trailer láká na Night Raiders, dystopickou sci-fi z produkční dílny Taiky Waititiho. Ukázka nabízí pochmurnou atmosféru světa budoucnosti, kde jsou děti vzácné a z lidí se dělá lovná zvěř. Je patrné, že rozpočet nebyl zrovna nejvyšší, zároveň ale vizuální zpracování vypadá docela nápaditě. Rozhodně by se nemělo stát, že by film vypadal tak lacině, až by to bylo rušivé. Potíž může být spíš v tom, jak jsou zpracované postavy a příběh. Dosavadní festivalové ohlasy jsou totiž dost nejednotné, když jedni novináři mluví o silném lidském příběhu a jiní o snůšce klišé.

Night Raiders jsou celovečerním debutem scenáristky a režisérky Danis Goulet. Dystopický příběh je zasazený do roku 2043. V Severní Americe proběhla válka a lidé přežívají v samostatných, od sebe oddělených městech, která mají pod kontrolou vojenští okupanti. Děti jsou považovány za majetek a režim je trénuje k boji. Zoufalá žena z indiánského kmene Kríů se snaží za každou cenu získat zpátky svou dceru. Proto se připojí k utajené odbojové skupině a infiltruje Státní dětskou akademii.

V hlavních rolích vystupují Elle-Maija Tailfeathers (Blood Quantum), Brooklyn Letexier-Hart (Burden of Truth), Alex Tarrant (800 Words), Amanda Plummer (Pulp Fiction, Hunger Games: Catching Fire), Gail Maurice (The Twilight Zone) a Violet Nelson (The Twilight Zone).

Podklady a foto: XYZ Films, Samuel Goldwyn Films

Galerie: 4

Night Raiders: Pusťte si trailer dystopické sci-fi, kde stát zabavuje děti | Fandíme filmu Night Raiders: Pusťte si trailer dystopické sci-fi, kde stát zabavuje děti | Fandíme filmu Night Raiders: Pusťte si trailer dystopické sci-fi, kde stát zabavuje děti | Fandíme filmu Night Raiders: Pusťte si trailer dystopické sci-fi, kde stát zabavuje děti | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest