Uncharted: Dobrodružná výprava s Tomem Hollandem v prvním traileru

Uncharted: Dobrodružná výprava s Tomem Hollandem v prvním traileru | Fandíme filmu
Sony Pictures
Zobrazit další 3 obrázky
Adaptace populární videohry inspirované Tomb Raiderem či Indianou Jonesem nevypadá vůbec špatně.

Po řadě kovidových prodlev se snad konečně blíží snímek Uncharted. Populární dobrodružná videohra se inspirovala Indianou Jonesem či Tomb Raiderem a byla už sama o sobě zpracovaná hodně filmově, takže si hráči vždy říkali, že by si zasloužila celovečerní adaptaci. Ta se řadu let neúspěšně chystala, když se různě měnili tvůrci i herci. Nakonec se látky chopil Ruben Fleischer, do hlavní role byl obsazený Tom Holland (Spider-Man) a byl natočený příběh o tom, jak Nathan Drake začínal svoji dobrodružnou dráhu.

Teď je tu konečně první trailer, co nepůsobí vůbec špatně. Holland má v sobě správný kus naivního mladického nadšení, nechybí různé hádanky a vůně dálek, což je přesně to, co od podobných snímků diváci čekají. Akční scény se zjevně inspirovaly videohrami, zároveň to nevypadá, že by spoléhaly na hypermoderní videoherní kameru. Tady bych možná hledal spíš inspiraci u Spielbergova Tintina, který před několika lety v plně animovaném prostředí dokázal plně využít volnost, již mu formát nabízel. Dnes technologie zase o kus postoupily, tak lze něco podobného napodobit i v hraném filmu. Tak snad nás čeká vydařená dobrodružná výprava.

Videoherní série je inspirovaná Indianou Jonesem a Tomb Raiderem. Jedná se o dobrodružnou akční adventuru, ve které cestovatel Nathan Drake pátrá po celém světě po pokladech a nejrůznějších historických tajemstvích. Jedním z poznávacích znamení her je, že nabízejí téměř filmový zážitek, a tak působily vždy jako dělané pro celovečerní adaptaci. Mladého Nathana Drakea si zahraje Tom Holland, jeho mentora Sullyho pak Mark Wahlberg. Režíruje Ruben Fleischer. Česká a slovenská premiéra je stanovena na 10. 2. 2022. 

Podklady a foto: Sony Pictures

Galerie: 4

Uncharted: Dobrodružná výprava s Tomem Hollandem v prvním traileru | Fandíme filmu Uncharted: Dobrodružná výprava s Tomem Hollandem v prvním traileru | Fandíme filmu Uncharted: Dobrodružná výprava s Tomem Hollandem v prvním traileru | Fandíme filmu Uncharted: Dobrodružná výprava s Tomem Hollandem v prvním traileru | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest