Escape from Death Block 13: Bronsonův dvojník rozšmelcuje věznici na kaši

Escape from Death Block 13: Bronsonův dvojník rozšmelcuje věznici na kaši | Fandíme filmu
Uncork'd Entertainment
Zobrazit dalších 8 obrázků
Pusťte si trailer zemitého akčňáku, kde drsňáci z těžkými kulomety unikají z věznice během nekopojů.

Robert Bronzi si založil kariéru na tom, že vypadá jako legendární Charles Bronson. Od té doby, co mu v rodném Maďarsku začali všichni říkat, že vypadá jako Bronson, neřekl mu nikdo jinak než „Bronzi“, což si posléze zvolil jako umělecké jméno. Studoval herectví, věnoval se kaskadérství, akrobacii či jízdě na koních a dlouho se živil jako účinkující na živých westernových show. Od roku 2017 vystupuje ve filmech, které staví svůj marketing právě na jeho podobnosti se slavnějším hereckým „dvojníkem“.

Jeho nejnovější počin se jmenuje Assault from Death Block 13 (Zhruba „Útok z cely smrti“) a jde o akční snímek z vězeňského prostředí. Bronzi ve snímku hraje Micka Kovacse, jenž po smrti bratra přijíždí do Spojených států, aby tam zjednal spravedlnost. Je neprávem obviněný z pokusu o vraždu a je odsouzený k odnětí svobody v nechvalně proslulém nápravném zařízení Plesant Hill, kde vězni denně musejí bojovat o holý život. Po tom, co se dozví pravdu o bratrově smrti, začíná Mick toužit po pomstě. Jeho hněv vyvolá nebezpečnou vzpouru, během které se pokusí uprchnout

Dále hrají Nicholas Turturro, Lawrence Hilton-Jacobs, Chris Hahn, Debbie Scaletta, Lyindaa Russell, Tim Lovelace, Beau Roberts, Justin Hawkins, David Greathouse, Richard Napoli, Leo Mcnamee, Mickey Scodova, Kenny H. Hendrix, Jacob Southwick, Jimmy Lee nebo Bryan Jones. Snímek připravil Gary Jones, za jehož největší dosavadní kariérní úspěch můžeme označit režii několika epizod seriálu Xena.

Jak sami můžete vidět v traileru, film je plný mizerných digitálních triků, nicméně příznivci nekompromisních chlapáků co pro ránu a suchou hlášku nejdou daleko, by si pózování s těžkým kulometem užít mohli. Assault from Death Block 13 bude 2. listopadu uvedený na VOD.

PS: Zrak vás nešálí, snímek se opravu natáčel na stejném místě jako Vykoupení z věznice Shawshank, tedy v Mansfield Reformatory v Ohiu.

Podklady a foto: Uncork'd Entertainment

Galerie: 9

Escape from Death Block 13: Bronsonův dvojník rozšmelcuje věznici na kaši | Fandíme filmu Escape from Death Block 13: Bronsonův dvojník rozšmelcuje věznici na kaši | Fandíme filmu Escape from Death Block 13: Bronsonův dvojník rozšmelcuje věznici na kaši | Fandíme filmu Escape from Death Block 13: Bronsonův dvojník rozšmelcuje věznici na kaši | Fandíme filmu Escape from Death Block 13: Bronsonův dvojník rozšmelcuje věznici na kaši | Fandíme filmu Escape from Death Block 13: Bronsonův dvojník rozšmelcuje věznici na kaši | Fandíme filmu Escape from Death Block 13: Bronsonův dvojník rozšmelcuje věznici na kaši | Fandíme filmu Escape from Death Block 13: Bronsonův dvojník rozšmelcuje věznici na kaši | Fandíme filmu Escape from Death Block 13: Bronsonův dvojník rozšmelcuje věznici na kaši | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest