Tváří v tvář 2: Výměny tváří v pokračování budou extrémně komplikované

Tváří v tvář 2: Výměny tváří v pokračování budou extrémně komplikované | Fandíme filmu
Paramount Pictures
Výměna tváře Nicolase Cage a Johna Travolty byl jen začátek. Ve dvojce bude vše složitější.

Nejprve před dvěma lety probleskla zpráva, že Tváří v tvář dostane remake. Letos v únoru se situace změnila a namísto remaku se chystá přímé pokračování. Kdekdo by se mohl ptát na to, jak se vůbec dá navázat na snímek, kde největším tahákem byla ujetá zápletka – Kriminálník v podání Nicolase Cage a policajt představovaný Johnem Travoltou si tenkrát prohodili tváře a v kůži toho druhého dál pokračovali ve vzájemném zápolení.

Podle toho, co říká scenárista Simon Barrett můžete zjevně navázat tak, že celý koncept uděláte ještě bláznivějším. Dokonce tak bláznivým, že bychom se v něm mohli začít ztrácet:

Chci říct něco, co zatím nikdo neprozradil,“ začal Barrett vyprávět v rozhovoru pro The Hollywood Reporter. „Mě a Adamu [Wingardovi] trvalo dva roky, než nám Tváří v tvář 2 schválili. Náš námět byl tak matoucí, že [studio] akorát neustále opakovalo, že se mu náš nápad asi líbí, ale že bychom měli vysvětlit, kdo vlastně má kdy nasazenou čí tvář. Teprve když nám zaplatili za to, abychom napsali pětatřicetistránkový nástřel, tak podle mě všichni začali chápat, co vlastně navrhujeme. Studio je dost nadšené, na což nejsem zvyklý. Myslím, že to má co do činění s úspěchem jednoho monster filmu, co můj přítel Adam uvedl letos do kin. Ale nikdy nevíte. Nikdy nevíte.“

Adam Wingard letos do kin uvedl Godzillu vs. Konga, což nakonec byl první regulérní hit po pandemii. Je pozitivní slyšet, že úspěch režisérovi otevírá dveře k dalším projektům o něž stojí. Scénář se podle Barretta stále vyvíjí a studio Paramount a producent Neal H. Moritz (série Rychle a zběsile) jsou prý spokojení. Tak snad z onoho „nikdy nevíte“ nakonec vzejde oficiální schválení natáčení.

Podrobnosti o chystaném projektu zatím neznáme. Původní představitelé hlavních rolí projevili o návrat zájem a i režisér je ve filmu chce vidět. Barrett chystaný scénář stylem humoru přirovnává k akčnímu thrilleru The Guest, který spolu s Wingardem uvedli v roce 2014.

Foto je ilustrační, z filmu Tváří v tvář

Zdroj: The Hollywood Reporter

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest