Agnes: Vymítání ďábla v klášteře nabere nečekaný směr

Agnes: Vymítání ďábla v klášteře nabere nečekaný směr | Fandíme filmu
Magnet Releasing
Zobrazit další 3 obrázky
Trailer představuje hororový snímek, který se nebojí černého humoru.

Horor Agnes byl zatím uváděný na festivalech, avšak ještě letos se chystá do širší distribuce. Snímek natočil Mickey Reece, autor více než dvacítky filmů, jenž doufá, že se mu konečně povede prorazit do širšího povědomí. Při festivalovém uvedení si film našel svoje odpůrce i zastánce, kdy průměrná známka na agregátoru recenzí Rotten Tomatoes zatím činí 6,5 z deseti. Kritici hovoří o snímku s roztříštěným dějem, který táhnou silné postavy, černý humor a témata duchovní izolace a sexuální represe.

Děj je zasazený do odlehlého kláštera. V něm se jedna ze sester začne chovat podivně a její znepokojivé chování vyprovokuje klevety, podle kterých v klášteře došlo k posednutí démonem. Situaci mají vyšetřit mladý muž, jenž se teprve má stát knězem, a jeho životem znavený mentor. Jejich postupy se krutě vymstí a zanechávají za sebou trauma a teror.

V hlavních rolích Molly Quinn, Jake Horowitz, Sean Gunn, Chris Sullivan, Chris Browning, Ben Hall, Mary Buss a Rachel True. Snímek bude uvedený na VOD 10. prosince.

Podklady a foto: Magnet Releasing

Galerie: 4

Agnes: Vymítání ďábla v klášteře nabere nečekaný směr | Fandíme filmu Agnes: Vymítání ďábla v klášteře nabere nečekaný směr | Fandíme filmu Agnes: Vymítání ďábla v klášteře nabere nečekaný směr | Fandíme filmu Agnes: Vymítání ďábla v klášteře nabere nečekaný směr | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest