13 Minutes: Nový katastrofický thriller o řádění tornáda

13 Minutes: Nový katastrofický thriller o řádění tornáda | Fandíme filmu
Quiver Distribution
Zobrazit další 2 obrázky
Čas na dosažení bezpečného krytu je extrémně krátký… pusťte si trailer napínavého dramatu.

Katastrofické snímky diváky vždycky přitahovaly. Pohlédnout do tváře neštěstí a žasnout. U nás v Česku vždy bylo výhodou, že většina přírodních kalamit se odehrávala někde daleko. Zvlášť takových, o nichž se točí filmy. Letos bohužel část našich spoluobčanů zažila ničivou sílu tornáda osobně, tudíž by snímek 13 Minutes (13 minut) mohl být pro některé lokální diváky až příliš silnou kávou.

Zároveň je zřejmé, že si 13 minut svoje příznivce najde a při sledování traileru to nevypadá, že by se filmaři snažili dělat z tornáda senzaci. Spíš se prostě soustředí na starosti jednotlivých lidí, kteří už co nevidět budou muset vzdušnému víru čelit. Snímek v traileru působí hodně komorně, rozhodně to nevypadá na nějakou trikovou show, lidské prožitky tak budou o to důležitější.

Oficiální synopse: Pro obyvatele městečka Minninnewah ve středu Spojených států začal den, jako každý jiný. Je jaro a velké bouře nejsou ničím výjimečným. Nikdy nebylo třeba si kvůli nim dělat starosti. Až do dneška. Lidé budou mít jen 13 minut na to, aby se dostali do krytu, než největší zaznamenané tornádo v historii zpustoší město. Přichází čas najít své blízké a bojovat o holý život. Blíží se naprostá zkáza a čtyři rodiny musejí překonat své rozpory a jeden o druhého se opřít, aby dokázali přežít.

Snímek natočila začínající autorka Lindsay Gossling, v hlavních rolích vystupují Thora Birch, Amy Smart, Paz Vega nebo Anne Heche. Snímek bude uvedený na VOD 19. listopadu.

Podklady a foto: Quiver Distribution

Galerie: 3

13 Minutes: Nový katastrofický thriller o řádění tornáda | Fandíme filmu 13 Minutes: Nový katastrofický thriller o řádění tornáda | Fandíme filmu 13 Minutes: Nový katastrofický thriller o řádění tornáda | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest