Wolf: Ve svérázném psychothrilleru si lidé myslí, že jsou divá zvěř

Wolf: Ve svérázném psychothrilleru si lidé myslí, že jsou divá zvěř | Fandíme filmu
Focus Features
Zobrazit další 2 obrázky
Pusťte si trailer umělecky ambiciózního dramatu o léčebně, kde lidi přesvědčují, že nejsou šelmy.

Jednou za čas se v éteru objeví zajímavý filmový námět, se zajímavým filmařským zpracováním. To je přesně případ snímku Wolf (Vlk), kterému ze zveřejněné upoutávky ambice vyloženě srší. Děj je zasazený do léčebny, kde jsou zavření lidé, kteří si o sobě myslí, že jsou zvířata. Na první pohled nejde o laciný horor nebo o fantaskní příběh pro mládež o vzpouře proti autoritě. Tohle je něco víc. Je patrné, že herci svoje úlohy berou vážně a skutečně se snaží své postavy psychologizovat. Pohyby „zvířat“ připomínají tanec a po vizuální stránce si tvůrci také dávají záležet na tom, aby byl snímek divácky stimulující.

Vlka napsala a natočila Nathalie Biancheri, jež má za sebou rozporuplně přijatý film Za noci. Ústředního vlčího muže ztvárnil George MacKay (1917), jeho „kočičí“ spolupacientku Lily-Rose Depp, dcera Johnnyho Deppa. V dalších úlohách vystupují Paddy Considine, Erin Kellyman a Terry Notary, známý hollywoodský pohybový specialista. Datum premiéry je oznámeno na 3. prosince. Následuje oficiální synopse:

Jacob (George MacKay) věří tomu, že je vlk lapený v lidském těle. Jí, spí a žije jako vlk, což šokuje jeho rodinu. Ta jej posílá na kliniku, kde jeho i jeho zvířecí spolupacienty nutí k čím dál extrémnějším „léčebným“ terapiím. Jacob potkává tajuplnou Kočku Divokou (Lily-Rose Depp). Jejich přátelství se mění v zamilovanost a Jacoba čeká velká výzva: Dokáže pro lásku popřít svoje skutečné já?

Podklady a foto: Focus Features

Galerie: 3

Wolf: Ve svérázném psychothrilleru si lidé myslí, že jsou divá zvěř | Fandíme filmu Wolf: Ve svérázném psychothrilleru si lidé myslí, že jsou divá zvěř | Fandíme filmu Wolf: Ve svérázném psychothrilleru si lidé myslí, že jsou divá zvěř | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest