Encounter: Bývalý voják zachraňuje syny během mimozemské invaze

Encounter: Bývalý voják zachraňuje syny během mimozemské invaze | Fandíme filmu
Amazon Prime Video
Zobrazit další 4 obrázky
Vesmírní parazité zaútočili na Zemi ve sci-fi, kterou uvidíme ještě letos. Pusťte si trailer.

Režisér Michael Pearce zatím natočil kriminální drama Stvůra. Nově se pustil do sci-fi se silným rodinným podtextem. Snímek Encounter (dříve známý jako Invasion) je přirovnávaný k Invazi zlodějů těl, když se odehrává ve světě, kde lidstvo napadli mimozemští parazitičtí mikroby. Hrdinou je bývalý mariňák, který se vydává zachránit své dva syny. Jejich následná společná cesta je stále nebezpečnější a nebezpečnější a chlapci budou muset zatraceně rychle dospět.

V hlavní roli vystupuje Riz Ahmed (Sounds of Metal, Rogue One: Star Wars Story). Dále hrají Octavia Spencer, Janina Gavankar, Rory Cochrane a Lucian-River Chauhan. Spolu s Pearcem Encounter napsal Joe Barton (iBoy, The Ritual). Snímek byl zatím uvedený na několika festivalech a recenze se bohužel drží kolem průměru (známka 5,9 z 10). Většina kritiků chválí skvělý výkon Rize Ahmeda a chválená je i práce s napětím, kritici si ale dost stěžují na slabý scénář, který se nedokáže na žádné téma zaměřit pořádně a v závěrečné fázi filmu se prý rozpadá i vyprávění.

Zveřejněný teaser trailer naznačuje, že Encounter zřejmě bude značně pohroužené do hrdinových emocí, tak zkuste posoudit, zda by vám snímek mohl sednout. Uvidíme jej 10. prosince na streamovací službě Amazon Prime. 

Podklady a foto: Amazon Prime Video

Galerie: 5

Encounter: Bývalý voják zachraňuje syny během mimozemské invaze | Fandíme filmu Encounter: Bývalý voják zachraňuje syny během mimozemské invaze | Fandíme filmu Encounter: Bývalý voják zachraňuje syny během mimozemské invaze | Fandíme filmu Encounter: Bývalý voják zachraňuje syny během mimozemské invaze | Fandíme filmu Encounter: Bývalý voják zachraňuje syny během mimozemské invaze | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest