Halloween zabíjí: Zabijáku Myersovi se postaví jeho bývalé terče – trailer

Halloween zabíjí: Zabijáku Myersovi se postaví jeho bývalé terče – trailer | Fandíme filmu
Universal Pictures
Zobrazit dalších 12 obrázků
Finální trailer ukazuje, co se stane, když si dosavadní cíle vraždícího maniaka řeknou, že už toho mají dost.

Už 15. října dorazí na americkou streamovací službu Peacock horor Halloween zabíjí (Halloween Kills). 21. října pak bude uvedený v českých kinech. Zveřejněný tak byl finální trailer. Ten znovu potvrzuje, že maskovaný zabiják Mike Myers přežil a dále přibližuje zápletku filmu. Děj se odehrává okamžitě po skončení předchozího filmu z roku 2018. Ten navazoval přímo na „jedničku“ z roku 1978 a všechna další pokračování ignoroval. Zadržený Myers ve filmu uniká z vězení a Laurie Strode (Jamie Lee Curtis), jež se s ním před lety utkala, je stále připravená se mu postavit. V závěru tři roky starého filmu to vypadalo, že Laurie společně s dcerou a vnučkou maskované monstrum upálily zaživa, ale rychle vyšlo najevo, že se mu opět podařilo přežít.

V navazujících hodinách ženy z klanu Stroedových nehodlají ponechat nic náhodě a osobně se chtějí zasadit o to, aby byl Myers konečně zastavený. A vypadá to, že v to nebudou samy. Vrah s nožem se vydává po stopách dalších terčů, které v roce 1978 přežily jeho běsnění. Ale ty už také nehodlají žít nadále ve strachu. Podle traileru nás tak na jednu stranu čeká klasický „terminátor“ Myers, jehož zdánlivě nic nezastaví a neustále míří za svými terči, ale zároveň také slušná řádka naštvaných lidí, kteří nehodlají prodat kůži lacino.

Film opět režíroval David Gordon Green, jenž napsal scénář spolu s Dannym McBridem a Scottem Teemsem. Krom Curtis se v hlavních rolích vracejí Judy Greer a Andi Matichak, jako její dcera a vnučka. Tady je oficiální synopse českého distributora:

Laurie Strode (Jamie Lee Curtis) tak dlouho utíkala před tichým vraždícím monstrem jménem Michael Myers, až se rozhodla změnit taktiku. Přestala utíkat, začala bojovat. Nalákala Michaela do dokonalé pasti. Ta sklapla, jenže… Příběh filmu Halloween zabíjí začíná v okamžiku, kdy předchozí film skončil. Těžce zraněná Laurie odjíždí v doprovodu dcery a vnučky do nemocnice a v protisměru se k jejímu hořícímu domu řítí hasiči. V jeho útrobách je v ohnivém pekle uvězněný zabiják, který ji pronásledoval celý život. Bohužel, nejen kočky mají sedm životů. Uběhne pár minut a Michael Myers už zase chodí ulicemi města, které se připravuje na halloweenskou noc, a úspěšně zvyšuje počet svých obětí. Zpráva o tom, že z její pasti unikl, se dostane i k Laurie, která si je jistá, že když Michaela porazila jednou, porazí ho i podruhé. Jen bude potřebovat pomoc. Bude ale nutné přesvědčit obyvatele městečka, aby se Myerse přestali bát.

Podklady a foto: Universal Pictures, Cinemart

Galerie: 13

Halloween zabíjí: Zabijáku Myersovi se postaví jeho bývalé terče – trailer | Fandíme filmu Halloween zabíjí: Zabijáku Myersovi se postaví jeho bývalé terče – trailer | Fandíme filmu Halloween zabíjí: Zabijáku Myersovi se postaví jeho bývalé terče – trailer | Fandíme filmu Halloween zabíjí: Zabijáku Myersovi se postaví jeho bývalé terče – trailer | Fandíme filmu Halloween zabíjí: Zabijáku Myersovi se postaví jeho bývalé terče – trailer | Fandíme filmu Halloween zabíjí: Zabijáku Myersovi se postaví jeho bývalé terče – trailer | Fandíme filmu Halloween zabíjí: Zabijáku Myersovi se postaví jeho bývalé terče – trailer | Fandíme filmu Halloween zabíjí: Zabijáku Myersovi se postaví jeho bývalé terče – trailer | Fandíme filmu Halloween zabíjí: Zabijáku Myersovi se postaví jeho bývalé terče – trailer | Fandíme filmu Halloween zabíjí: Zabijáku Myersovi se postaví jeho bývalé terče – trailer | Fandíme filmu Halloween zabíjí: Zabijáku Myersovi se postaví jeho bývalé terče – trailer | Fandíme filmu Halloween zabíjí: Zabijáku Myersovi se postaví jeho bývalé terče – trailer | Fandíme filmu Halloween zabíjí: Zabijáku Myersovi se postaví jeho bývalé terče – trailer | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest