Black Panther 2: První záběry z natáčení ukazují automobilovou honičku

Black Panther 2: První záběry z natáčení ukazují automobilovou honičku | Fandíme filmu
Marvel Studios
Bude příběh zrodu nové superhrdinky Ironheart souviset s Wakandou?

Před několika dny jsme se dozvěděli, že chystaná komiksová novinka Black Panther: Wakanda Forever natáčí u slavné bostonské univerzity MIT. Příběh se tam vydá zřejmě proto, že právě tady nám bude představena nová superhrdinka Riri Williams, alias Ironheart. Nicméně i bez téhle velké bomby bude kolem MIT živo.

Z natáčení se ven dostaly záběry automobilové honičky, kdy v ulicích vidíme projíždět rudý automobil a motocykl. Podle známého paparazziho Atlanta Filming obě dvě vozidla řídí členky Dora Milaje, expertně vycvičené stráže z Wakandy.

Server Bleeding Cool potom tvrdí, že zmiňovaná Riri Williams bude mít ve filmu zásadní roli a dostane přístup k nejmodernější wakandské technologii. Díky tomu získá ozbrojený oblek z Vibrania, vybavený moderními přístroji. Tuhle zvěst nicméně berte s rezervou, Bleeding Cool se neřadí mezi prověřené zdroje zákulisních informací.

Snímek Black Panther: Wakanda Forever opět režíruje Ryan Coogler, jenž také znovu napsal scénář spolu s Joem Robertem Colem. Měli by se vrátit všichni žijící představitelé hlavních rolí z prvního filmu, zřejmě tedy Danai Gurira, Letitia Wright, Winston Duke, Lupita Nyong’o, Florence Kasumba, Angela Bassett, Daniel Kaluuya a Martin Freeman. Nově je doplní Domonique Thorne jako Riri Williams, Tenoch Huerta jako Namor, Mabel Cadena jako Namora a Michaela Coel v dosud neodhalené roli. Datum premiéry je stanovené na 7. 7. 2022.

Titulní foto je ilustrační, z filmu Black Panther

Zdroje: Bleeding Cool, Atlanta Filming

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest