Krotitelé duchů: Odkaz – Zákulisní video odhaluje péči, jaká je filmu věnována

Krotitelé duchů: Odkaz – Zákulisní video odhaluje péči, jaká je filmu věnována | Fandíme filmu
Sony Pictures
Zobrazit další 2 obrázky
Populární Bořič mýtů nás s velkým fanouškovským nadšením bere do zákulisí nových Ghostbusters.

Spousta diváků asi bude znát Adama Savage, známého dětského herce, tvůrce rekvizit a vizuálních efektů, popularizátora vědy a moderátora pořadu Bořiči mýtů. Adam je také velký fanoušek Ghostbusters a dostal příležitost připravit video sérii ze zákulisí natáčení Krotitelů duchů: Odkazu. Pokud se snímek nestane další z řady obětí koronavirových přesunů premiér, pak bychom se jej měli konečně dočkat 10. listopadu v našich kinech. A Adam nás vezme do zákulisí.

Zatím jeho sérii představil první trailer, který názorně ukazuje komplexní proces natáčení velkého dobrodružného filmu. Video například odhaluje, že si tvůrci kvůli natáčení nechali přestěhovat celou stodolu. Aby se vybralo nejlepší místo pro natáčení exteriérů staré farmy, zmapovala se krajina detailně pomocí dronů a v počítačovém modelu se zkoušely ideální podmínky, než se začalo reálně pracovat. A ten samý dům, co stojí venku, byl kompletně postavený také uvnitř ateliéru, aby filmaři v kontrolovaných podmínkách mohli točit interiérové scény. Dokumentík odhalí celou řadu detailů, třeba jak se točí se zrcadly, aby v nich nebyl vidět kameraman, jakou práci dá vyrobit oškubané staré věci nebo jak velcí fanoušci Krotitelů na novém snímku pracují.

Nezbývá než doufat, že se jejich nadšení propíše i do výsledného snímku.

Režisér Jason Reitman a producent Ivan Reitman uvádějí další kapitolu z původního příběhu Krotitelů duchů. Ve filmu Krotitelé duchů: Odkaz se přestěhuje svobodná matka se svými dvěma dětmi na maloměsto, kde společně objeví svoje spojení s původními krotiteli duchů a tajemný odkaz, který po sobě zanechal jejich dědeček. V hlavních rolích Finn Wolfhard, Carrie Coon, Mckenna Grace, Paul Rudd, Sigourney Weaver, Bill Murray, Dan Aykroyd, Ernie Hudson a Annie Potts. Datum premiéry bylo stanoveno na 10. listopadu 2021.

Podklady a foto: Sony

Galerie: 3

Krotitelé duchů: Odkaz – Zákulisní video odhaluje péči, jaká je filmu věnována | Fandíme filmu Krotitelé duchů: Odkaz – Zákulisní video odhaluje péči, jaká je filmu věnována | Fandíme filmu Krotitelé duchů: Odkaz – Zákulisní video odhaluje péči, jaká je filmu věnována | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest