Noc oživlých mrtvol: Hororová klasika se dočkala animovaného zpracování

Noc oživlých mrtvol: Hororová klasika se dočkala animovaného zpracování | Fandíme filmu
Warner Bros.
Zobrazit další 3 obrázky
Jak vypadá klasický horor od George Romera v animované podobě? Zjistěte sami v upoutávce na novou verzi známého filmu.

Jedním z nejznámějších hororových zombie filmů je Noc oživlých mrtvol z roku 1968 od George A. Romera. Po premiéře se snímek v průběhu následujících let dočkal řady pokračování i nových verzí a remaků. Do druhé kategorie patří i nový animovaný film Night of the Animated Dead, který se nedávno představil v upoutávce.

Stojí za ním režisér Jason Axinn, který v minulosti již natočil podobně laděný animovaný horor Až do poslední smrti. Příběh animované verze Noci oživlých mrtvol je totožný s dějem původního filmu – skupina lidí se společně v domě na venkově snaží přežít útoky nemrtvých, kteří se znenadání začali v zemi objevovat. Že spíše, než o remake půjde o animované zpracování původního filmu, naznačuje i zveřejněný trailer, který ukazuje především již dobře známé scény z originální Noci oživlých mrtvol.

Datum premiéry má Night of the Animated Dead stanovenou na 21. 9., kdy film vyjde v digitální distribuci. Níže si můžete pustit sami zmiňovanou upoutávku a posoudit, jak moc Noci oživlých mrtvol sedí animované zpracování.

Podklady, foto: Warner Bros.

Noc oživlých mrtvol

03.10.2017 | USA
Horor
Info o filmu

Galerie: 4

Noc oživlých mrtvol: Hororová klasika se dočkala animovaného zpracování | Fandíme filmu Noc oživlých mrtvol: Hororová klasika se dočkala animovaného zpracování | Fandíme filmu Noc oživlých mrtvol: Hororová klasika se dočkala animovaného zpracování | Fandíme filmu Noc oživlých mrtvol: Hororová klasika se dočkala animovaného zpracování | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest