Muti: Morgan Freeman v thrilleru o rituálních vraždách

Muti: Morgan Freeman v thrilleru o rituálních vraždách | Fandíme filmu
New Line Cinema
Freeman dá vzpomenout na Sedm či Sběratele polibků.

Morganu Freemanovi sérioví zabijáci nejsou cizí. Sedm od Davida Finchera je zlatým standardem vyšetřovatelských thrillerů a o dva roky později se Freeman vrátil k vyšetřovaní psychopatů ve Sběrateli polibků (a pár let na to ještě v navazujícím Jako pavouk, ale to už takové terno nebylo).

Teď se nestárnoucí držitel Oscara k vyšetřováním vražd vrátí ve snímku Muti. Jeho hlavním hrdinou je detektiv Boyd, jehož ztvárnil Cole Hauser, aktuálně známý především ze seriálu Yellowstone. Boyd se nedokáže vzpamatovat ze smrti vlastní dcery a při tom se pokouší dopadnout sériového vraha, jenž svoje oběti zabíjí takovým způsobem, jakým to předepisuje brutální kmenový rituál Muti. S vyšetřováním může Boydovi poradit jedině porfesor antropologie Mackles (Freeman), který však skrývá nevýslovné tajemství. Boyd se noří hlouběji do zabijákova světa a hranice mezi příčetností a šílenstvím se ztenčuje.

Dále hrají Peter Stormare (Fargo, Útěk z vězení, Armageddon) a bývalý fotbalista Vernon Davis. Muti zrežíruje George Gallo, jenž natočil například snímky Milenec je zločinec! nebo Podfuk za všechny prachy. V pozici scenáristy se podílel na snímcích jako Mizerové, Půlnoční běh nebo Můj soused zabiják 2. Scénář napsali Bob Bowersox, Jennifer Lemmon, Francesco Cinquemani, Giorgia Iannone, Luca Giliberto a Ferdinando Dell’Omo, podle námětu od Joe Lemmona a Cinquemaniho. Natáčet se bude v Mississippi a v Itálii.

Foto je ilustrační: Morgan Freeman ve snímku Sedm

Zdroj: Deadline

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest