C.I. Ape: Vítejte ve filmovém pekle, opice je tajným agentem

C.I. Ape: Vítejte ve filmovém pekle, opice je tajným agentem | Fandíme filmu
Lionsgate
Zobrazit další 4 obrázky
Trailer představuje snímek, v němž se hnusná digitální (mluvící) opice pouští do špionážní operace.

Přiznám se bez mučení, že titulek článku je schválně nadnesený. Jen v posledních týdnech jsme tu měli hned několik trailerů, které vypadaly hůř (zdravím Noah‘s Skark). C.I. Ape je na první pohled film pro děti a zdá se, že alespoň nějaký základní rozpočet a filmařské schopnosti do natáčení byly investovány. Na druhou stranu celý projekt působí zoufale prázdně, zbytečně a tak nějak cynicky.

Filmy jako Paddington prokazují, že i pro menší diváky lze točit inteligentní bijáky, takže argument „vždyť je to jen pro děti“ prostě neobstojí a je hrozná škoda, že se chce někdo líně napakovat zrovna na těch nejmenších. Dostáváme klišoidní špionážní zápletku, umírněnou pro dětské publikum. A mluvící opici v hlavní roli. Jenže zatímco v devadesátkách se do filmů jako Dunston: Sám v hotelu alespoň obsadil roztomilý živý orangutan, C.I. Ape nabízí pouze celkem hnusného digitálního šimpanze. Možná je to věc šetření, možná jsou tvůrci uvědomělí a nechtějí nutit opici k opičkám, jen pro divácké potěšení. Tak či tak to vypadá blbě, protože pořádné digitální zvíře bez patřičného rozpočtu prostě nevyrobíte.

Tady je oficiální synopse: Ve světě špionáže občas potřebujete agenta s jedinečnými schopnostmi. Takového, jaký není pouze odvážný, ale také dokáže obměkčit záporákovo srdce. To je úkol pro C.I. Apea! Prvního šimpanze, který se přidal k C.I.A. Ta odhalí zločinný plán a obrátí se právě na svého jedinečného agenta, aby zmařil plán zevnitř. Zločinecká rada udělala velké pokroky při výrobě hypermoderní zbraně, a tak C.I. Ape a jeho tým expertů připraví strategii pro boj se zlem. C.I. Ape s týmem využijí své jedinečné schopnosti k tomu, aby zničili zlotřilou zbraň. Během mise však narazí na opuštěnou dívku. C.I. Ape se rozhodne, že ji zachrání a během nebezpečné mise prokáže, že přátelství je nade vše.

Snímek zrežíroval Ali Zamani a napsali jej Johnston Jerome, Reygner-Kalfon a Sebastien Semon. V hlavních rolích Sophia Alongi, Skip Schwink, Madelyn Kientz, Angel Rosario Jr., Michelle Sander, Ginifer Ree, Leah N.H. Philpott, Kendra Henthorn, Christy Tate a Katie Fairbanks. Premiéra je naplánována na 28. září.

Podklady a foto: Lionsgate

Galerie: 5

C.I. Ape: Vítejte ve filmovém pekle, opice je tajným agentem | Fandíme filmu C.I. Ape: Vítejte ve filmovém pekle, opice je tajným agentem | Fandíme filmu C.I. Ape: Vítejte ve filmovém pekle, opice je tajným agentem | Fandíme filmu C.I. Ape: Vítejte ve filmovém pekle, opice je tajným agentem | Fandíme filmu C.I. Ape: Vítejte ve filmovém pekle, opice je tajným agentem | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest