Sebevražedný oddíl málem bojoval proti Supermanovi

Sebevražedný oddíl málem bojoval proti Supermanovi | Fandíme filmu
Warner Bros.
Zobrazit další 1 obrázek
Idris Elba by s ním rád natočil vlastní film.

Ve filmu Sebevražedný oddíl se tým superpadouchů donucený pracovat pro americké úřady postavil obří vesmírné hvězdici jménem Starro. Původně ale všechno mohlo být úplně jinak, jak prozradil režisér James Gunn v rozhovoru pro Script Apart:

Jeden čas jsem si myslel, že by Sebevražedný oddíl měl bojovat se Supermanem. Myslel jsem si, že by to byl vážně zajímavý příběh. Pak mě ale napadl Starro. To je postava, kterou jsem si v komiksech zamiloval. Podle mě je to dokonalá komiksová postava, protože je naprosto směšný, ale zároveň svým způsobem děsivý. Děsivé je to, co dělá. Když jsem byl malý kluk, tak mě děsilo k smrti, když ty svoje ‚facehuggery‘ přilepil na Supermana nebo Batmana. Tak jsem si říkal, že to je jeden ze zásadních záporáků od DC, které pravděpodobně nikdy nikdo do filmu nedá. A pokud by dal, tak by nejspíš byl Starro předělený na nějaký ‚černý mrak‘. Nebyl by to obří kaiju ve tvaru kráčející hvězdice, co je celá světle růžovo-modrá a je to takhle krásně směšně obří zářivý padouch.“

V tom má James asi pravdu, že takového padoucha asi jen tak nikdo další na plátnech nepředstaví. Zároveň by střet se Supermanem fanoušky jistě lákal. Že je to i pro tvůrce zajímavé téma potvrdila například videohra Suicide Squad: Kill the Justice League, kde se padouši s mužem z oceli střetli. Ve filmu nakonec zůstala jen letmá zmínka o tom, že Bloodsport (Idris Elba) byl zavřený po tom, co po Supermanovi vystřelil kryptonitovou kulkou.

Mimochodem, Idris Elba v rozhovoru pro Entertainment Tonight uvedl, že by hrozně rád natočil prequel o tom, jak jeho souboj se Supermanem probíhal. O tom, co jej vedlo k tomu, že jej postřelil a jak se mu vlastně povedlo jej dostat do nemocnice. Co vy na to? Dali byste si říct?

Zdroje: Entertainment Tonight, Script Apart

Galerie: 2

Sebevražedný oddíl málem bojoval proti Supermanovi | Fandíme filmu Sebevražedný oddíl málem bojoval proti Supermanovi | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest