Tomb Raider 2: Přípravy pokračují, film oddálila pandemie

Tomb Raider 2: Přípravy pokračují, film oddálila pandemie | Fandíme filmu
MGM
Alicia Vikander hovoří o tom, jak to vypadá s druhým Tomb Raiderem.

V roce 2018 jsme viděli nové zpracování Tomb Raidera, s Alicií Vikander v hlavní roli. Předchozí filmy s Angelinou Jolie nebyly nijak světoborné, přesto z ní pomohly udělat akční ikonu. Snímek s Vikander měl daleko slabší společenský dosah, nicméně utržil celkem slušné peníze a hodnocení také nebyla vyloženě špatná, jakkoliv měl film k dokonalosti daleko.

Přípravy dvojky tak nakonec nepřekvapily, ale musí se nechat, že se hodně vlečou. Několikrát už to vypadalo, že se konečně začne točit, jen aby byl projekt znovu přepracovaný. Nakonec letos v lednu bylo oznámeno, že se scénáře a režie chopí Misha Green, autorka neortodoxního seriálu Lovecraftova země. Mohlo by se tedy zdát, že jsou přípravy konečně v plném proudu, ale až tak horké to není.

Vikander v rozhovoru pro Collider uvedla, že ještě před pandemií by jednoznačně řekla, že je film v přípravě. Teď si to myslí také, jen už si tím není stoprocentně jistá. Na schválení natáčení studiem se ještě čeká. V tuhle chvíli je projekt ve fázi psaní scénáře a všechno je zkrátka zpomalené kvůli covidu. Herečka každopádně doufá, že si dobrodružnou archeoložku Laru Croft opět zahraje.

Zdroj: Collider

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest