Ouija Shark 2: Žraločí duch se vrací

Ouija Shark 2: Žraločí duch se vrací | Fandíme filmu
Wild Eye Releasing
Zobrazit další 2 obrázky
Podívejte se na první fotky z pokračování žraločí duchařiny.

Filmoví diváci z nějakého důvodu milují žraloky a jsou ochotní je hltat ve všech podobách. Krom více či méně „realistických“ thrillerů, jež se snaží následovat ve šlépějích Čelistí, jsou tu i nejrůznější snahy o to žraloky nějak „vylepšit“. Někdy jsou jen po genetické úpravě chytřejší, jindy mají obří velikost, jsou mechaničtí nebo třeba létají v tornádech. A pak je tu Ouija Shark – duch žraloka vyvolaný tabulkou Oujia. První snímek byla extrémně levná slátanina, ale při minimálních nákladech film uspěl natolik, že vzniká pokračování. Máme se připravit na další nekonečnou ságu ala Sharknádo?

Natáčení pokračování už běží a počítá se s dokončením (a dost možná uvedením) ještě v letošním roce. V hlavní roli se vrací John Migliore, který film také napsal a zrežíroval. Dále se vracejí Kylie Gough a Simon Wheeldon, které nově doplní Deborah Jayne Reilly Smith. Migliore o pokračování říká:

Svět Ouja Sharka vychází z fantasy i okultismu, takže je možné prakticky cokoliv. Už se těším, až přineseme celou řadu překvapení.“

Přejme fanouškům podobných céček, ať jsou skutečně překvapení, my ostatní bychom asi byli překvapení jedině tehdy, pokud by film byl koukatelný. V galerii najdete první zveřejněné fotky.

Podklady a foto: Wild Eye Releasing

Galerie: 3

Ouija Shark 2: Žraločí duch se vrací | Fandíme filmu Ouija Shark 2: Žraločí duch se vrací | Fandíme filmu Ouija Shark 2: Žraločí duch se vrací | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest