Moucha v kufru: Milý bizárek k vidění v českých kinech

Moucha v kufru: Milý bizárek k vidění v českých kinech | Fandíme filmu
Magnolia Pictures
Pusťte si trailer na film o dvou kamarádech, co vychovávají obří mouchu.

Máte pocit, že po po znovuotevření kin je to v programu samá mainstreamová produkce a nic moc, co by se vymykalo konvencím? Pak jste si zřejmě nechali utéct snímek Moucha v kufru (Mandibules). Film o dvou kamarádech, kteří najdou obří mouchu a rozhodnou se ji trénovat jako psa, je přesně tak zvláštní, jak to na první pohled vypadá.

Ostatně, ještě aby ne, film natočil Quentin Dupieux, známý francouzský podivín, jenž si v podobných námětech libuje. Už v prvním desetiletí 21. století z něj snímky jako Steak nebo Guma udělaly miláčka festivalů neortodoxních filmů. Naposledy jsme od něj mohli vidět Jelenici, kde Jean Dujardin chce zlikvidovat všechny bundy, krom té svojí. A teď je tu tedy překvapivě milá Moucha v kufru, jež sklízí pozitivní divácké ohlasy. Na snímek si už teď můžete vyrazit do českých kin. Tady je oficiální synopse distributora:

Jean-Gab a Manu, dva prostí přátelé, najdou obří mouchu uvíznutou v kufru auta a rozhodnou se ji vytrénovat, aby si díky ní vydělali. Divoká a surrealistická road-movie od mezinárodně uznávaného režiséra Quentina Dupieux vypráví jedinečný komediální příběh o přátelství, velkých snech a ještě větších katastrofách, které se daly do pohybu po nalezení obrovské mouchy.

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest