The Deep House: Potápěčský horor v novém traileru

The Deep House: Potápěčský horor v novém traileru | Fandíme filmu
Radar Films
Zobrazit další 3 obrázky
Ponořte se do zatopeného domu, kde číhá staré zlo.

Už druhá upoutávka nám přibližuje francouzský horor The Deep House. Ten bere strašení do netradičního prostředí zatopeného údolí. Na světě jich existuje celá řada. Stát potřebuje postavit přehradu, což zaplaví určitou oblast. Případná původní zástavba se nedemoluje, zůstává na svém místě. Můžeme se dohadovat, zda takhle byla zatopena i vila ve snímku „Hluboký dům“. Důležité je, že pod vodou skutečně je a noří se k ní partnerská dvojice potápěčů, kteří zajímavé ponory zaznamenávají pro sociální sítě.

Jak už to tak bývá, pod vodou na ně čeká cosi zlého. Už na bráně vítá potápěče panenka Maria, vevnitř už to bude jen horší. Upoutávka je zpracovaná zajímavým způsobem, kdy do momentu, než se zanoříme pod vodu, neslyšíme žádné hlasy. Skoro si říkám, jaký by snímek asi byl, kdyby se odvážil vyprávět svůj příběh zcela beze slov. To by ale asi přeci jen byla pro filmaře až příliš odvážná volba. A vedle toho je zajímavé, že ačkoliv jsou hrdinové Youtubeři, snímek není realizovaný jako found footage. To jsou ale jen takové dílčí postřehy, tady bude zkrátka podstatné, jakou má vlastní film atmosféru.

Oficiální synopse říká: Tina (Camille Rowe) a její přítel Ben (James Jagger) jsou dva neohrožení Youtubeři, kteří milují urbex – prozkoumávání opuštěných budov. V lese, který není na žádné mapě, nemá jméno a stojí za cedulí „nebezpečí – nevstupovat“ nacházejí své nejnovější dobrodružství. Na sociální média živě streamují svůj ponor na dno umělého jezera, kde se nachází tajuplný dům se zlověstnou minulostí…

Snímek natočili Alexandre Bustillo a Julien Maury. Od koce červa se promítá ve francouzských kinech, kde si vysloužil spíše průměrné známky. Tak uvidíme, jak se bude šířit dál do světa.

Podklady a foto: Radar Films

Galerie: 4

The Deep House: Potápěčský horor v novém traileru | Fandíme filmu The Deep House: Potápěčský horor v novém traileru | Fandíme filmu The Deep House: Potápěčský horor v novém traileru | Fandíme filmu The Deep House: Potápěčský horor v novém traileru | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest