Batgirl: O představitelce nové superhrdinky je rozhodnuto

Batgirl: O představitelce nové superhrdinky je rozhodnuto | Fandíme filmu
Warner Games
Zobrazit další 1 obrázek
Dcera komisaře Gordona si vybrala svou představitelku.

Před pár dny se dostal na veřejnost užší seznam kandidátek na roli superhrdinky Batgirl. Mezi finalistkami byly Isabella Merced, Zoey Deutch, Leslie Grace a Haley Lu Richards. Teď už je vymalováno. Roli získala Leslie Grace, šestadvacetiletá rodačka z Bronxu. Už během vyrůstání na Floridě se Leslie účastnila talentových soutěží, zpívala ve sboru a hrála ve školních muzikálech. Profesionální kariéru začínala jako zpěvačka, k hraní ji přivedla role v letošním muzikálu Život v Heights.

Batgirl je jednou z nejpopulárnějších ženských hrdinek ze světa DC komiksu. Identitu užívala řada žen, nejčastěji Barbara Gordon. Nejdříve se Barbara objevovala čistě jako dcera komisaře Gordona, později se z ní stala maskovaná bojovnice se zločinem. V klíčovém příběhu se zotavila z vážného zranění páteře, které jí způsobil Joker, a kvůli kterému byla dlouhé roky upoutána na invalidní vozík. Znovu pak začala chodit a znovu oblékla kostým Batgirl, avšak trauma z paralyzujícího zranění ji stále budí ze sna. Scénář chystaného filmu napsala Christina Hodson, režírují Adil El Arbi a Bilall Fallah. Snímek je určen exkluzivně pro streamovací službu HBO Max.

Zdroj: Deadline

Galerie: 2

Batgirl: O představitelce nové superhrdinky je rozhodnuto | Fandíme filmu Batgirl: O představitelce nové superhrdinky je rozhodnuto | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest