John and the Hole: V psychologickém thrilleru puberťák vězní rodinu

John and the Hole: V psychologickém thrilleru puberťák vězní rodinu | Fandíme filmu
IFC Films
Zobrazit další 2 obrázky
Když už opravdu nevíte co se sebou, nezbývá než zavřít rodinu do díry. Koukněte na klaustrofobický trailer.

Jistě existují lidé, kteří byli celý život sebejistí, vždycky měli všechno v hlavě srovnané, nic je netrápilo, nikdy se nebáli budoucnosti a o ničem v životě nepochybovali. Pokud takové znáte, tak jim pogratulujte a poraďte jim, ať se svojí extrémní životní klikou příliš nedráždí zbytek normální populace. Různá míra osobního hledání je obzvlášť běžná především během dospívání. Málo kdo jej ale řeší takovým způsobem, jako malý John. Toho nenapadne nic lepšího, než uvěznit svoji rodinu.

Ve snímku John and the Hole (Honza a díra) náctiletý protagonista dumá nad tím, jaké to je být dospělý a mít zodpovědnost sám za sebe. To znepokojí jeho matku, ale dál tomu nešťastná žena nepřikládá další význam. John se svoje tápání rozhodne vyřešit originálním způsobem: Rodiče a sestru zdroguje a spustí do hluboké díry v lese. Pak už si může vyzkoušet, jaké to je žít s odpovědností sám za sebe… John v traileru působí správně znepokojivě a čtvercový formát obrazu dodává snímku patřičný klaustrofobický dojem. Zkrátka snímek na první pohled působí jako zajímavý psychologický thriller.

Bohužel, co už tak slavně nepůsobí, jsou dosavadní recenze: Průměrná známka na Rotten Tomatoes je 5,7 z deseti. Ale mrkněte na trailer a udělejte si sami obrázek, zda byste to se snímkem chtěli zkusit. Šestého srpna dorazí na VOD. V hlavních rolích hrají Charlie Shotwell, Michael C. Hall, Jennifer Ehle a Taissa Farmiga.

Podklady a foto: IFC

Galerie: 3

John and the Hole: V psychologickém thrilleru puberťák vězní rodinu | Fandíme filmu John and the Hole: V psychologickém thrilleru puberťák vězní rodinu | Fandíme filmu John and the Hole: V psychologickém thrilleru puberťák vězní rodinu | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest