No Man of God: Zabiják Ted Bundy se dočká dalšího filmu

No Man of God: Zabiják Ted Bundy se dočká dalšího filmu | Fandíme filmu
RLJE Films
Zobrazit dalších 5 obrázků
Lidská fascince sériovými vrahy je pozoruhodný fenomén. Pusťte si trailer na nový psychologický thriller.

Sérioví vrazi by se určitě měli podrobně zkoumat, aby si společnost dovedla poradit s těmi příštími. To, jakým způsobem je dáváme na piedestal, je však bizarní. Jsme jimi fascinováni a dopřáváme jim v médiích enormní prostor. Ted Bundy, muž, který znásilnil a zabil desítky žen, se jen v posledních letech dočkal dokumentární série Rozhovory s vrahem na Netflixu nebo snímku Zlo s lidskou tváří se Zacem Efronem v hlavní roli.

Filmaři ale pořád nemají Bundyho dost. Nejnověji je jednou z hlavních postav snímku No Man of God (Bezbožný muž). Ten se zaměřuje na Bundyho hovory s vyšetřovatelem FBI Billem Hagmaierem. V 80. letech byl Bundy odsouzený k popravě na elektrickém křesle. V následujících letech svolil, že odhalí podrobnosti svých zločinů, avšak pouze Hagmaierovi. Mezi oběma muži následně vzniklo zvláštní pouto, když Hagmaier doufal, ze se mu díky rozhovorům podaří blíže poznat vrahovu psyché a dopřát tak určité uzavření celé situace rodinám oběti.

Hagmaiera ve snímku hraje Elijah Wood, známý především jako Frodo z Pána prstenů. Bundyho ztvárnil Luke Kirby, jehož můžete znát ze seriálu Marvelous Mrs. Maisel. V dalších rolích vystupují Aleksa Palladino nebo Robert Patrick. Snímek natočila Amber Sealey, scénář napsal pod pseudonymem C. Robert Cargill (Doctor Strange, Sinister). Snímek bude uvedený na VOD 27. srpna.

Podklady a foto: RLJE Films

Galerie: 6

No Man of God: Zabiják Ted Bundy se dočká dalšího filmu | Fandíme filmu No Man of God: Zabiják Ted Bundy se dočká dalšího filmu | Fandíme filmu No Man of God: Zabiják Ted Bundy se dočká dalšího filmu | Fandíme filmu No Man of God: Zabiják Ted Bundy se dočká dalšího filmu | Fandíme filmu No Man of God: Zabiják Ted Bundy se dočká dalšího filmu | Fandíme filmu No Man of God: Zabiják Ted Bundy se dočká dalšího filmu | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest