Vřískot bude opět zabíjet – 5. díl je hotový

Vřískot bude opět zabíjet – 5. díl je hotový | Fandíme filmu
Dimension Films
Tvůrci se pochlubili dokončením nového pokračování kultovní hororové série.

Trend nazývání pokračování úspěšných sérií úplně stejně, jako se jmenoval první díl, nadále pokračuje. Po Halloweenu to postihlo také Vřískot. Přinejmenším pro nás publicisty je to dost otravné, když se snažíte dva různé filmy odlišit bez zdlouhavých opisů. Ale to je samozřejmě jen detail. Podstatné je, že pátý Vřískot je kompletně dokončený.

Informoval o tom Matt Bettinelli-Olpin, jenž snímek režíroval společně s Tylerem Gillettem (Krvavá nevěsta). Natáčet se mělo loni na jaře, ale kvůli koronaviru se kamery rozjely až v září. V listopadu bylo hotovo a od té doby probíhala postprodukce. Teď je snímek kompletní a může v poklidu čekat na svou premiéru 14. ledna 2022.

Neve Campbell, Courteney Cox a David Arquette se vracejí jako protagonisté předchozích snímků Sydney, Gale a Dewey. V novém pokraočování se Sidney Prescott vrací do svého rodného města, po tom, co se dozvídá že na ospalém předměstí řádí zabiják, jenž napodobuje vraždy, k nimž došlo před lety. Chybět nebude ani tentokrát podvratný humor a původní obsazení doplňují Melissa Barrera, Jenna Ortega, Jack Quaid, Dylan Minnette, Jasmin Savoy Brown, Sonia Ben Ammar, Mikey Madison, Mason Gooding a Kyle Gallner.

Foto: Dimension Films

Zdroj: Matt Bettinelli-Olpin

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest