The Tomorrow War: Nová upoutávka se snaží přesvědčit, že hnát civilisty do války je legrace

The Tomorrow War: Nová upoutávka se snaží přesvědčit, že hnát civilisty do války je legrace | Fandíme filmu
Amazon Prime Video
Nová sci-fi s Chrisem Prattem v hlavní roli se vytasila se značně podivnou upoutávkou.

Akční sci-fi The Tomorrow War se víc a víc profiluje jako komedie. Komedie, která zřejmě nebude po chuti všem divákům. Snímek se snaží opřít o charisma Chrise Pratta v ústřední roli, ale minimálně v dosavadních upoutávkách to vypadá, že mu podrážejí nohy jak jeho vlastní repliky, tak komediální vedlejší postavy, které rozhodně nemají ten správný říz a zatím jejich humorné vložky působí značně nuceně. Nově zveřejněná upoutávka se celá nově zaměřila na jednu zásadní otázku: Na to, co je na snímku zajímavé.

Možná by vás napadlo, že je to válečný konflikt obřích rozměrů a triková destrukce. Nebo třeba hollywoodské hvězdy v akčních rolích. Nebo něco ještě zjevnějšího, jako jsou mimozemšťané nebo cestování v čase. Podle krátkého filmu o filmu, jenž byl nově zveřejněný, jsou prý nejzajímavější obyčejní lidé… Člověku se chce křičet: To jako vážně? Dostaneme akční dvouhodinovku, rozhodně tedy nebude prostor pro to, abychom ty obyčejné lidi nějak poznali. Prakticky jistě to budou jen karikatury, na nichž se ta obyčejnost bude projevovat tak, že bojují za život rodiny (v případě hlavního hrdiny) nebo neumějí nabít samopal (v případě vedlejších komických postaviček). Celé to ještě víc podtrhuje strašně zvláštní premisu, kdy se lidstvo vybavené strojem času pokouší ve smrtící válce s mimozemšťany vyhrát tak, že verbuje nezkušené pěšáky z minulosti…

Nechápejte mne špatně, na snímek se stále svým způsobem těším, protože akční stránka věci pořád v trailech působí jako správný letní výplach, ale marketingové oddělení streamovací služby Amazon zatím dělá všechno proto, aby ve mne vyvolalo pochyby. Dejte vědět v komentářích, zda máte ve snímek podstatně větší důvěru, anebo blížící se premiéru vnímáte podobně rozpačitě.

V roce 2051 lidstvo překvapí cestovatelé v čase. Přicházejí z budoucnosti, aby doručili naléhavou zprávu: Za třicet let lidstvo bude prohrávat globální válku proti smrtícím mimozemšťanům. Jedinou šancí pozemšťanů na přežití je skupina vojáků a civilistů ze současnosti, kteří jsou přenesení do budoucnosti, aby se přidali k boji. Členem skupiny je i učitel a táta od rodiny Dan (Chris Pratt), jenž je připravený zachránit svět pro svou mladou dceru. Přidává se k němu geniální vědkyně (Yvonne Strahovski) a jeho odloučený otec (J.K. Simmons) a společně se pokusí o nemožné: Změnit osud planety. Snímek natočil Chris McKay a uvidíme jej 2. 7. na Amazon Prime Video.

Podklady a foto: Amazon Prime

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest