Vrána: Hon na představitele Erica Dravena nekončí

Vrána: Hon na představitele Erica Dravena nekončí | Fandíme filmu
Zdá se, že Tom Hiddleston pořádnou nabídku ani nedostal, ale Alexander Skarsgard by se jí údajně měl dočkat. Anebo je dalším panákem na odstřel?

Hledání náhrady za nenahraditelného Brandona Lee dále pokračuje, přičemž zdánlivě nekonečná série spekulací ohledně obsazení hlavní role v připravovaném remaku legendární Vrány (The Crow) má další pokračování. V prvopočátcích očekávaného projektu si měl populární postavu střihnout Bradley Cooper, jenž však nakonec společně s původně uvažovaným režisérem Carlosem Fresnadillem raději z comicsovky vycouval. Následovala vcelku dlouhá pauza, když tu a tam padlo nějaké to jméno. Kroužit kolem hlavní role měli například Channing Tatum či Mark Wahlberg. Velmi pravděpodobně žádnou seriózní nabídku nikdy nedostali, což je i případ nedávno diskutovaného Toma "Lokiho" Hiddlestona. V jeho případě nešlo údajně o nic víc než o přátelský pokec. Ještě připomeňme, že letos v únoru byl kandidátem číslo jedna James McAvoy, leč ani on se na spolupráci nedohodnul. A kdo další je ve hře?

Želízkem v ohni je v současné době Alexander Skarsgard, hvězda seriálu True Blood: Pravá krev, jenž měl brzy zazářit v Tarzanovi režiséra Davida Yatese. Bohužel, Warneři dobrodružství chlapce z džungle odpískali, neboť projekt se jim zdál vysoce nerentabilní, když předpokládaný rozpočet překročil únosnou mez. Filmová adaptace světoznámého románu Edgara Ricea Burroughse byla tedy minimálně na nějakou dobu odsunuta na druhou kolej. Švédský sympaťák by tudíž čas mít měl, ovšem je otázkou, zda to tentokrát tvůrci nové Vrány myslí vážně. Oficiální nabídka zatím na stole neleží, proto oslavné chorály zatím nejsou namístě. Rodák ze Stockholmu však představuje zajímavou alternativu a rozhodně mi tato volba přijde vhodnější než v případě Hiddlestona.

Zda bude mít režisér F. Javier Gutiérrez k ruce Skarsgarda v tuto chvíli ještě nevíme, nicméně co říkáte na švédského obra vy?

Zdroje: Bloody-Disgusting, Deadline1, Deadline2

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest